Szerinted kik lehetnek ezek?



Minden csillagjegy szülötteinek vannak rossz tulajdonságai. Ma 3 csillagjegy szülötjét mutatjuk be, akikkel érdemes óvatosnak lenned. A munkahelyeden jobb odafigyelned, ha barátkozni akarnak veled, mert ezek a csillagjegyek olykor kedvesek, de a hátad mögött könnyen kipletykálnak.

Skorpió

A skorpió jegyű nő nem felejt és nem megbocsájtó. Nem tudja kontrollálni magát, sokszor felrobban a méregtől. Szeret mindig a középpontban lenni, hogy elkápráztassa a társaságot, de egyetlen szavával is úgy meg tud sérteni valakit, hogy az felér egy veréssel. Gyakran olyan stílusban fejezi ki a véleményét, hogy azzal csúnyán megbántja beszélgetőpartnerét és letapossa a büszkeségét. Ha kell, manipulál, bármit elkövet azért, hogy ő legyen a piramis csúcsán. Él hal a veszekedésért, rafinált személyiség. Érdekes egyénisége mellett barátságos, de jobb vele óvatosnak lenni, mert ha neki valami nem tetszik, akkor rögtön támad. Empatikus, a családjáért mindent megtesz, akár az ördöggel is cimborál.

Halak

A halak jegyében született nő a drámák királynője. Olykor naívnak tűnik, de ez csak álca, tudja jól, hogy ezzel kivívhatja mások figyelmét. Gyakran füllent, még magát is becsapja ha olyan napja van. Egy igazi mártír, akin senki nem segít, legalábbis arra törekszik, hogy mindenki ezt gondolja róla. Amikor ideges egyből támad, utána pedig visszahúzódik. Igazából szereti idegesíteni a környezetét, szereti sajnáltatni magát ahelyett, hogy racionálisan beszélgetne. Könnyen vitába kezd, ha neki valami nem tetszik, azt nem állja meg szó nélkül. Minden rossz tulajdonságával együtt a hal jegyű nő önzetlen, odaadó és megértő.

Szűz

A szűz jegyében született nő számára semmi sem elég jó. Kötekedő, zsémbes, kritizáló és rosszindulatú. A nevén nevezi a dolgokat, pletykás, egocentrikus és nagyon könnyen felidegesíthető. Odavan az apróságokért, nagyon ért ahhoz, hogy tanácsokat osztogasson, főként azoknak, akik nem is kérnek belőle. Szinte betegesen szereti a rendet és a tisztaságot, mégis általában az ő otthonában nagy a felfordulás, mert ő túlságosan elfoglalt ahhoz, hogy elvégezze a dolgát. Nagyon mérges tud lenni, ha felidegesítik. Mégis akad jó tulajdonsága is, néha kedves és félti a körülötte élő személyeket. Két lábbal a földön jár és időnként nagylelkű.

Forrás:

https://bidista.com/ovakodj-ettol-a-3-csillagjegytol-pletykasak-szeretnek-veszekedni-es-neha-irigyek/

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!