Erre számíthatsz ma a csillagok szerint.



A Ráknak ma kompromisszumot kell kötnie, a Mérlegnek higgadtan kell kezelnie egy problémát. Napi horoszkóp.

Kos - napi horoszkóp

Ma valaki megpróbál eléd kerülni, vagy lehagyni egy versenyben, munkában. Ha fontos neked a pozíciód megőrzése, akkor cselekedned kell. Szedd össze minden motivációdat és vállalj fel akár egy konfliktust is az ügy érdekében. Persze hagyhatod is a dolgot annyiban. Legfeljebb több szabadidőd marad.

Bika - napi horoszkóp

Ma döntést kellene hoznod egy ügyben, hogy folytatod, vagy abbahagyod. Nehéz ilyen döntést meghozni, de ha valami nem vezet eredményre és nem is nagyon várható már semmilyen változás ebben, akkor le kell zárni a dolgot. Lehet, hogy ezt most visszalépésként értékeled, de később visszatekintve látod majd, hogy mennyire okos lépés volt.

Ikrek - napi horoszkóp

Ma a legnagyobb nehézség számodra az lehet, hogy egyensúlyban tartsd körülötted a dolgokat. Megtalálnak a konfliktusok és te úgy érzed, hogy ezeket neked kell megoldanod. Ez azonban nincs így minden esetben. A legjobb megoldás az, ha csak olyasmivel foglalkozol, amely személyesen téged érint és a többit hagyod, hogy más oldja meg.

Rák - napi horoszkóp

Néha kompromisszumokat kell kötnünk az életben és foglalkoznunk kell olyasmivel is, amihez nem fűlik éppen a fogunk. A körülöttünk lévő emberek néha pedig annyira rugalmatlanok, hogy kénytelenek vagyunk mi alkalmazkodni. De hát az élet valójában kompromisszumok sorozata, nem igaz?

Oroszlán - napi horoszkóp

Ma könnyen lehet, hogy összeütközésbe kerülsz valakivel, akivel pedig nem szerettél volna. Sajnos vannak azonban olyan esetek, amikor nem tudunk parancsolni az igazságérzetünknek és úgy érezzük, ki kell állni valami, vagy valaki mellett. Próbálj meg nyugodtnak mutatkozni, de légy határozott!

Szűz - napi horoszkóp

Próbálj meg nyugodt maradni annak ellenére, hogy valaki most finoman megpróbál keresztbe tenni neked. Intrikákkal, finom nyomásgyakorlással folyamatosan arra dolgozik, hogy neked ártson. Tisztázd magadban, mit ér meg neked ez a konfliktus és ha kell, állj ki határozottan az illetővel szemben. Könnyen lehet, hogy már az első határozott jelre visszavonulót fúj.

Mérleg - napi horoszkóp

Egy érzelmi konfliktus okoz problémát ma neked, de nem szabad, hogy eluralkodjon rajtad az idegesség. Kezeld felnőtt módjára a dolgot, de mutass idegességet, maradj higgadt! A probléma, amely felmerült, csak ideiglenes és azzal, hogy elveszíted a fejed, csak tovább mélyítenéd azt.

Skorpió - napi horoszkóp

Ha kreatív tehetségednek adnál teret, akkor a mai nap remek alkalom erre. Indíts blogot, vagy kezdj történetmesélésbe a Facebookon. Iníts csoportot egy téged érdeklő témában! Ha hosszú távon gondolkodsz, akkor indíts egy weboldalt! Vedd komolyan ezeket a képességeidet, mert lehet, hogy komoly sikereket hoznak el számodra!

Nyilas - napi horoszkóp

Néha úgy érzed magad, mintha kezdene elveszni belőled a lelkesedés és a lendület. Nem szabad emiatt aggódnod, az élet hullámhegyekből és hullámvölgyekből áll. Persze a dolgaidat folyamatosan újra és újra értékelned kell, mivel valami, ami tegnap még remek ötlet volt, mára már túlhaladottá válhat.

Bak - napi horoszkóp

Kicsit belassult körülötted minden, amit az is okozhat, hogy sokan a szabadságukat töltik. Fogadd el, hogy ez az időszak ilyen és használd ki az időt arra, hogy a terveidet újraértékeld. A gyorsan változó világunkban ugyanis könnyen lejár egy-egy elképzelés szavatossága.

Vízöntő - napi horoszkóp

Ma egy kis zavar támad az erődben, mert egy olyan döntési helyzet elé kerülsz, ahol nincs igazán jó megoldás és a két rossz választás közül kell az egyikre letenni a voksot. Ilyenkor persze a kisebbik rossz felé dől a mérleg nyelve, de azért mérlegeld azt is, hogy hosszú távon melyik a legjobb döntés.

Halak - napi horoszkóp

Ma ne hozz fontos döntéseket és ne vállalj kötelezettségeket. Az ilyen helyzeteket halaszd el holnapra. Feszült vagy és ilyen állapotban nehéz jól választani, neked pedig nem szabad most hibáznod. Viszont a feszültséggel kezdened kell valamit, úgyhogy szakíts ma időt egy kis frissítő testmozgásra is.

Forrás:

http://www.alon.hu/bulvar/2018/07/-napi-horoszkop-2018-julius-2-meg-kell-talalni-az-egyensulyt/p4

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!