Ezt súgják neked mára a csillagok...



A Bikára ma minden rászakad, a Nyilas álmodozik. Napi horoszkóp.

Kos

Te általában meghallgatod és megérted mások problémáit, ami azt eredményezi, hogy sokat tekintenek téged a lelki szemetesládájuknak. Ma egy közeli barát keres meg a gondjaival. Hallgasd meg, de légy reális. Nem oldhatod meg helyette a dolgot.

Bika

Ma sok minden rád szakad és úgy érezheted magad, mint aki beleragadt egy forgóajtóba. Egy helyben pörögsz, de nem haladsz előre. Az ilyen napokat csak sztoikus nyugalommal és némi humorra lehet átvészelni. Ne aggódj, holnap már könnyebb lesz!

Ikrek

Ma egy buborék, melyet te magad képeztél kipukkad és kiderül, hogy a valóság sokkal kevésbé kellemes és szép, mint azt te előtte gondoltad. Néha mi magunk vonjuk be az igazságot cukormázzal és azt látjuk a másikban, amit látni akarunk.

Rák

Ma inkább a saját belső gondolataid, melyek lekötik a figyelmedet. Talán ennek a magadba fordulásnak az is az oka, hogy a körülötted lévő világot nem tartod most számodra megfelelőnek. Szervezz magadnak valami vidám programot! Talán ettől a világot is jobb színben látod.

Oroszlán

Most a szokásosnál is nagyobb pénzkiadás vár rád, pedig a pénzügyi helyzeted nem túl rózsás. De hát kié az? Próbáld meg úgy megoldani a dolgot, hogy ne kelljen túllépni a keretet! Megnézted már a szekrényben a régi ajándékaidat? Lehet, hogy fel lehetne használni némelyiket?

Szűz

A testednek és a lelkednek időnként kijár egy kis pihenés, mert nem lehet ilyen iramot tartani folyamatosan sokáig. Pihentesd a tested és kényeztesd a lelked! Rád fér és meg is érdemled!

Mérleg

Ma van az a nap, amikor ki kellene venned egy nap szabadságot. Hatalmas mennyiségű munkát végeztél el az elmúlt hónapokban és ha nem akarsz összezuhanni, most meg kell állnod legalább egy napra. Legyen ez a nap csak a tiéd!

Skorpió

Rengeteg olyan trükk van, amivel komoly kiadások nélkül is fel lehet dobni az otthonod. Ezek az apró praktikák olykor csodákat tehetnek a környezeteddel. Egy illatgyertya, néhány új növény, vagy díszítés és máris úgy érzi mindenki, hogy megújult a környezete.

Nyilas

Ma álmodozó lelkiállapotban vagy és egész nap azon fog járni az eszed, milyen jó lenne megszökni egy távoli helyre a valóság elől. Nézz utána az interneten a lehetőségeknek, néha már az is feldobja az embert, ha tervezget egy utat.

Bak

Fontos, hogy a problémáiddal szembenézz és igyekezz azokat megoldani. Ne sajnáld magad, mert azzal nem jutsz előbbre! Ha megteszel mindent, hogy kikerülj szorult helyzetedből, azzal a saját önbecsülésed is helyre kerül.

Vízöntő

Ha egy kapcsolatban nehézségek támadnak, nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni. A legfontosabb, hogy ne ess depresszióba. Kelj fel korán, menj el futni, vagy edzeni, vegyél magadnak egy új ruhát és menj el fodrászhoz! Vagy a partnered figyel fel majd erre, vagy valaki más!

Halak

Te általában szeretsz közösségben lenni, de ma inkább lehet, hogy magányra vágy majd. Végy kézbe egy jó könyvet, vagy nézz meg egy filmet és merülj el a gondolataidban! Szükséged van egy kis lelki feltöltődésre.

Forrás:

http://www.alon.hu/bulvar/2017/11/napi-horoszkop-2017-november-28-munka-es-pihenes/p4

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!