Itt a mai segítség a csillagoktól...



A Bika most szinte szétszakad, az Oroszlánnak kellemetlenkedni próbálnak. Napi horoszkóp.

Kos

Ma nehéz lesz magadra találnod, mert úgy érzed, hogy elmédre köd ereszkedett. Néha ezt az időjárás is fokozza, nem csak a csillagok. Ha úgy érzed, nem tudsz elegendő figyelmet szentelni a feladataidra, akkor lassíts kicsit. Próbálj meditálni egy csendes helyen, mélyedj el a saját gondolataidban és térj vissza a valóságba ezután.

Bika

Szeretnél egyszerre helyt állni a munkádban és otthon is. Néha ez nem megy könnyen. Amit tehetsz az a szervezés magasabb szintre emelése. Szükség lehet arra is, hogy megtanulj egyes feladatokat kiadni másoknak. A munkahely és a család is egy közösség, ahol nem neked kell mindent egyedül megcsinálnod.

Ikrek

A most fellépő frusztrációd oka egy olyan ember, aki agresszíven beszélnek veled, pedig semmi oka nincs erre. Ne pazarold az idődet ilyenekre, nem érdemlik meg. Aki abban leli örömét, hogy másokat próbál lelkileg megnyomorítani, nem érdemli meg, hogy törődj vele.

Rák

Vigyázz, kivel osztod meg a terveidet és az álmaidat, mert lehet, hogy az illető visszaél a tőled megszerzett tudással, vagy felhasználja ellened. Vannak olyan dolgok, melyekről csak a legbizalmasabb körben szabad beszélni. Némelyekről még ott sem.

Oroszlán

Ma valaki, aki versenytársként tekint rád a munkában, vagy a magánéletben, támadásba lendülhet és kellemetlenkedni próbál. Használd hideg fejjel a logikát, hogy megvédd a pozíciódat. Jól átgondolt stratégiával nehezen tud rajtad felülkerekedni.

Szűz

Ha nem vagy elég határozott, mások esetleg kihasználhatják ezt és felülkerekednek rajtad. Ezt nem szabad hagynod, mert most nem engedheted meg magadnak. Megvan az erőd, hogy képviseld magadat és ha kell, lehetsz egy kicsit agresszív is, ha így jut érvényre az akaratod.

Mérleg

Már nagyon közel jársz valamihez, így ideje lenne bekapcsolni a rakétákat, hogy végleg beérj a célba. Itt most nincs helye a határozatlanságnak, ha kell, rúgd be páros lábbal az ajtót, de a sikert akkor is el kell érned. A többiek csakis utánad következhetnek.

Skorpió

Ma az érzelmeid és a gyakorlatias gondolkodásod összhangban tud érvényesülni, így a te neved kerülhet a dicsőségtáblára. Fontos, hogy higgy magadban és a képességeidben!

Nyilas

Ma olyan helyről kaphatsz váratlan támogatást, ahonnan sosem számítottál rá. Ne feledd, mindenkinek van olyan progresszív gondolata, melyet hasznosítani lehet, csak néha nem figyelünk oda ezekre az emberekre.

Bak

Ma nehéz lehet koncentrálnod, annyira szerteágazóak a gondolataid. Az elméd könnyen elsodródik, csapong és a feladatokra kevés energia jut. A legjobb az, ha egy kicsit megpróbálsz elvonulni valahová. Egy csendes helyen kiürítheted az agyad.

Vízöntő

Ma valakinek megpróbálhatsz menedéket, védelmet nyújtani, pedig a legtöbben nem várnák ezt tőled. Talán eddig eltitkoltad ezt a tulajdonságodat, hiszen nem szeretsz mindent kiadni magadról. Azért arra ügyelj, hogy vizsgáld meg, az illető valóban érdemes-e arra, amit készülsz megtenni.

Halak

Bár egyesen úgy gondolnak rád, mint akit nem lehet mindenben teljesen komolyan venni, most kiderül, hogy valamiben végig igazad volt. Lehet, hogy lesz, aki meglepődik, de számodra ez most csak egy újabb darabja a kirakósnak, melyet régóta építgetsz.

Forrás:

http://www.alon.hu/bulvar/2017/11/napi-horoszkop-2017-november-14-tervek-es-almok/p4

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!