Ma sem maradtok segítség nélkül a csillagok súgnak neked.



Kos

Ma próbálj meg kellő önuralommal reagálni a körülötted tomboló idegességre és dühös megjegyzésekre. Kissé mindenki feszült lesz ma, és nem is ok nélkül, hiszen hamarosan itt az év vége. De te már mindenre felkészültél, nem igaz?

Bika

Ma valaki megpróbál elgáncsolni téged és valami negatív dologba belerángatni. Vedd észre időben a rossz szándékot és lépj ki a hurokból. Persze az illető ettől dühös lesz, de ez már nem a te problémád. Ha ő bajt akar magának, az az ő dolga.

Ikrek

Lehet, hogy már a közelgő szabadságon jár az eszed, mindenesetre ma igen jó hangulatban telik a napod. Felszabadult és elégedett vagy, amire minden okod megvan, hiszen nagy sikeres időszak van mögötted.

Rák

A mai napodat a harmónia jellemzi majd, de ezért neked is tenned kell. Nem szabad részt venned mások kis drámáiban és azt sem szabad hagynod, hogy belevonjanak valami kis intrikába. Jobb az ilyesmit kívülről figyelni.

Oroszlán

Ha nagyon el akarsz érni valamit, hajlamos vagy azt teljes erővel hajtani. Ez rendben is van, de arra nagyon ügyelj, hogy közben ne tegyél olyan ígéreteket, melyeket aztán nem tudsz betartani. Bármennyire is igyekszel, az ilyesmivel csak kárt okozol végül.

Szűz

Ma fokozódik a feszültség benned és a környezetedben is. Ez természetes, hiszen mindenki úgy érzi, hogy elmaradásban van. Jó lenne elvonulni egy kicsit a semmi közepére és csak feküdni a csillagokat bámulva. Majd erre is sor kerül, de addig még sok a teendő.

Mérleg

Ma aztán igazán nem kell visszafognod magad! A megfelelő helyen vagy a megfelelő ember és a feladataidat is remekül és pontosan végzed. Ha valaki ennek ellenére kritikával illet, azt nyugodtan tedd helyre. Vagy ajánld fel neki, hogy egy napig lehet a helyedben!

Skorpió

Meg kell próbálnod féken tartani ma a nyelvedet, ha nem akarod az ünnepeket haraggal tölteni. Most mindenki kissé ingerültebb a szokásosnál, ami rád is átragad. Legyél azonban te inkább a hallgató fél, mint a beszélő!

Nyilas

Ma szinte bárkit keresel, az nem elérhető, vagy elfoglalt. Próbálj meg így olyasmivel haladni, amit egyedül is meg tudsz tenni, mert ez az időszak már csak ilyen. Lassan bele kell törődnöd abba is, hogy ebben az évben már nem lesz meg minden amit szerettél volna.

Bak

Mivel ma te is és környezeted is felfokozott idegállapotban lesz, talán meg kellene fontolnod, hogy kicsit visszahúzódsz a vackodba. Ne szólj szám, nem fáj fejem, mondja a közmondás és erre a mai napra ez fokozottan igaz lesz.

Vízöntő

Ma nem úszod meg egy kis agresszivitás nélkül. Vannak helyzetek, mikor az embernek ki kell állni magáért és ma valaki nagyon kihúzhatja nálad a gyufát. Nem kell minden ármánykodást eltűrnöd. Védd meg az álláspontodat, és ha kell, legyél kemény!

Halak

Ma néhány otthoni, családi feladattal kell foglalkoznod, ami nem terheli meg az agyadat különösen. Az ilyesmit te általában rutinfeladatként éled meg, de most nem is baj, hogy lazíthatsz kicsit, épp eléggé elfáradtál az utóbbi hónapokban.

Forrás:

http://www.alon.hu/

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!