Most megtudhatod, hogy mire számíthatsz ezen a napon a csillagok szerint...



Kos

Minél jobban próbálod kideríteni az igazságot egy ügyben, valaki annál jobban próbálja ezt elfedni előled. Csak egy dolgot tehetsz: szisztematikusan próbálsz egyre beljebb és beljebb jutni és akkor az illetőnek már nem lesz hová hátrálnia.

Bika

A csapatmunka nagy erősséged és általában áldozatot is szoktál hozni a közösségért, ezt azonban nem szabad a saját érdekeid kárára tenned. Találd meg azt a diplomatikus megoldást, ahol még a magad érdekei nem sérülnek, de a közösség számára is elfogadható a dolog.

Ikrek

Ha eltévedtél, kérj útbaigazítást és ez nem csak az utazásokra érvényes, hanem az élet más területeire is. Van olyan, hogy az ember rossz térkép alapján tájékozódik és így kimaradnak fontos állomásai az útnak.

Rák

Éleslátásoddal ma olyan embereknek világíthatod meg az utat, akik nem találják meg a helyes ösvényt. Van, hogy valaki akkor sem veszi észre a nyilvánvalót, ha a dolog pont az orra előtt van. Szólj neki, mielőtt beleütköznek és hasra esnek benne!

Oroszlán

Ma próbáld meg vidáman felfogni a dolgokat, még a munkád során is. Ha nem ezt teszed, akkor végül belesavanyodsz a hétköznapok unalmába, ami hosszú távon depresszióhoz is vezethet. Keres olyan embereket a környezetedben, akik nem a szomorúságot, hanem a vidámságot hozzák el az életedbe!

Szűz

Oszd meg a gondolataidat ma valakivel, aki a segítségedet kéri. Lehet, hogy csak tanácsot kér tőled, de az is lehet, hogy arra kér, segítsd ki valamivel. Ha rendelkezésedre áll valami, amivel segíthetsz, tedd meg!

Mérleg

Ahhoz, hogy kikapcsolódj, nem kell drága utazás, megy az ingyen is. Néha elegendő egy séta egy parkban, vagy vízparton. Szívd magadba a természet illatát, mely minden évszakban kínál valami csodálatosat. Ez felszabadítja a tudatodat és segít összerendezni a gondolataidat.

Skorpió

Most gyors tempóban telik az életed, de valami van a levegőben, amitől te is érzed, hogy ez hamarosan megváltozhat. Vedd észre a nyitott lehetőségeidet, mert rosszabb időben szükséged lehet még ezekre. Készülj fel a jövőre!

Nyilas

Néha az elménk becsap bennünket és az agyunk mást közvetít számunkra, mint a valóság. Különösen igaz ez, ha valamiben nagyon akarunk hinni. Figyeld a jeleket, mert most egy kapcsolatodban nem az a valóság, aminek látszik.

Bak

Ma lehet az utolsó esélyed egy helyzetben, hogy elmondd, ha valami nem tetszik és más a véleményed. Gondolataid nem fognak mindenkinek tetszeni, úgyhogy próbáld érthetően előadni ezeket. Ha a végén kiderül, hogy neked volt igazad, te kapod a jutalmat is.

Vízöntő

Ma egy kis izgalomra vágysz, de körülötted minden unalmas és kiszámítható. Gondolkodj el azon, hogyan lehet egy kicsit fűszerezni az életet. Dobj be egy érdekes, provokatív témát a beszélgetésbe és figyeld a reakciókat!

Halak

Ma meg kell védened az álláspontodat valamivel kapcsolatban, mert valaki a helyedre pályázik, vagy el akar venni tőled valamit. Ne add magad könnyed, küzdj az igazadért! Hidd el, hogy az ellenfeled legalább olyan ideges, mint te magad!

Forrás:

http://www.alon.hu/bulvar/2017/10/napi-horoszkop-2017-oktober-24-rossz-emberek-rossz-terkepek/p4

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!