Most megtudhatod a csillagok szerint, hogy mi lesz a hétvégén.



Kos

Mivel egész héten emelt tempóval kellett végezned a dolgaidat, így önmagadra gyakorlatilag semennyi időd sem jutott. Egyszer a munka, máskor pedig a családi ügyek intézése vonták el a figyelmedet, - ám a kimaradt dolgokat most pótolhatod. Nyitott vagy arra, hogy elfogadd, amit a sors kínál? Nos, akkor, ha elhívnak valahová, menj örömmel, ha nem, hát az sem baj, otthon is jól fogod magadat érezni. Könnyen megtörténhet, hogy a szomszéd vagy egy régi ismerős kopogtat be hozzád, hogy megossza veled bánatát, ami csak az idődet veszi el, de valahogy ez sem fog zavarni.

Bika

Meglepő élmény lehet számodra az, hogy végre éppen úgy alakulnak a dolgok, a programok, a különféle események, ahogyan azt eltervezted. Szerencsére most olyan emberek vesznek körül, akik szeretnek és megbecsülnek, s ez azon túl, hogy jól fog esni neked, szívesen viszonzod mindazt, amit kapsz tőlük. A környezeted nem fog noszogatni vagy felbosszantani téged, esetleg időrabló feladatokat a nyakadba sózni. Szombaton egy kis plusz munkád is adódhat: kivételesen ne utasítsd vissza, hisz, ha jól végzed el a feladatot, további megkereséseket is kaphatsz a megbízótól.

 

Ikrek

Ezen a hétvégén te légy fókuszban, s ebbe ne engedj beleszólást másoknak. Ne szeretteidet helyezd középpontba, és ne felebarátok kéréseit akard teljesíteni! Megérdemled, hogy olyan dolgok történjenek, amelyek számodra örömtelik. Kényeztesd magadat! Csinálj olyan dolgokat, amik mosolyt csalnak az arcodra. Igenis lehetsz picit önző, hisz általában mindig mások igényeinek felelsz meg. Válassz olyan tevékenységeket, amelyek ellazítanak, felturbóznak, energiát adnak. Ha közben szeretnél a családoddal is együtt lenni, az már csak hab a tortán. A munkát most tedd félre!

 

Rák

Igen sok meglepetésben lehet részed ezen a hétvégén, s ha őszinte vagy magadhoz, belátod, nem számítottál ilyen pozitív hírekre, örömteli pillanatokra. Összességében két nyugalmas nap vár rád, ugyanakkor kedved szerint formálhatod a programokat, szingliként pedig a találkákat. Ha valakinek eszébe jutna negatív kritikával illetnie téged, egyet tehetsz: ne reagálj erre hevesen, inkább légy megértő, és gondolkodj el a hallottakon. A kapkodás sem válik most előnyödre, szánj minden feladatodra elegendő időt. Hidd el, semmi okod a rohanásra.

 

Oroszlán

Tele leszel izgalommal, szenvedéllyel, sőt, alkalmanként szinte tobzódnak benned a hormonok ezen a hétvégén, a vágyakozás egyenesen a tetőfokára hághat. Különösen szombat este és vasárnap délelőtt mutatod meg magadat teljesen őszintén másoknak, nem bírsz magaddal, így pedig olyan dolgokat tehetsz, olyan helyzetekbe bonyolódhatsz, melyek egyébként nem jellemzők rád. Ne állj ellen a vonzásnak és a csábításnak, hisz neked is szükséged van édes pillanatokra. Egyszerűen csak hagyd magad sodortatni az árral! Bátran éld ki rejtett vágyaidat!

 

Szűz

Mindkét nap kiváló lehetőségeket rejt és kínál fel számodra az élet különféle területein. Ez különösen igaz lesz akkor, ha nem leszel inaktív, s nem zárod be magad otthonod négy fala közé, monotonitásra kárhoztatva. Ugye részt veszel a társasági életben, s elfogadod az invitációkat, melyek neked szólnak? Legyen szó baráti vagy családi találkozókról, egyszerűen csak légy ott mindenhol, érezd jól magadat, így a hét közben felgyűlt frusztráció rövid idő alatt elillan majd. Olyan élményekben lehet végre részed, amiket sokat emlegetsz a későbbiekben.

 

Mérleg

A szombati nap lazának és kényelmesnek ígérkezik, épp ezért csak olyasmit csinálj, amihez tényleg kedved van, s még örömöt is tud neked okozni. Főzz vagy süss valami finomat, s kerüld a fizikai megerőltetéssel járó tevékenységeket! Óriási lendülettel kezdesz neki a vasárnapnak, s ez környezetednek elnyeri majd a tetszését. Csakis olyanokkal töltsd az idődet, akiket szeretsz, így mindenki jól fogja érezni magát, s ez különösen igaz a gyerektársaságra! Légy te is egy kicsit újra ifjonc, s akár egy kis nosztalgiázás vagy romantikázás is belefér a régi időkből.

 

Skorpió

Szombaton leginkább különféle családi kötelezettségeidet akarod letudni, hisz te is tudod, hogy bizony elhanyagoltál pár dolgot mostanság, így muszáj lesz a kötelező köröket lefutnod, hogy mindenki igényét kielégítsd. Ha szimpla semmittevést vagy épp egy baráti összejövetelt terveztél volna vasárnapra, talán átgondolod ezt, ugyanis különösen fontos lenne, hogy a családoddal töltsd az időt, mert szükségük van rád, éles elmédre és bölcs tanácsaidra. Ha ezen a hétvégén is elhanyagolod őket, annak akár egy sehová sem vezető konfliktus is lehet a vége. Töltsd velük az időt, és figyelj rájuk!

 

Nyilas

Lényeges része lesz a hétvégének, hogy jó és alapos időbeosztást készíts magadnak, különben sok dologra nem jut időd a nagy sietség során. Házon kívüli programjaid mellett szánj időt otthonodra, annak takarítására, szépítgetésére, formálására is, - ugyanakkor biztos, hogy ösztönösen is fogod érezni ennek szükségességét. Régen nem foglalkoztál már így lakásoddal, szobáddal, pedig kényes vagy arra a környezetre, ahol élsz, igaz? Akkor tégy a pozitívabb hangulatért, akár pár apróság is vidámabbá varázsol mindent! No és persze egy kis lelki béke is szükséges, csenddel, esetleg jógával, meditációval.

 

Bak

Ez a két nap igencsak ellentmond majd egymásnak. A szombati leginkább takarítós, sürgős-forgós, pakolós, főzős – ám összességében mindenképpen hasznos - órákat jelez, estére pedig csak egy lazító fürdőre, vagy masszázsra vágysz. Ám a vasárnap már a teljes kikapcsolódásé, valamilyen különleges programé, a béke és a csend megéléséé, így végül a terveid szerint alakulnak az események. Nem kell korán kelned, nincs semmi és senki, aki bármit számon kérjen rajtad, így a saját tempódban haladhatsz, s összességében nagyon jól fogod érezni magadat.

 

Vízöntő

A kedélyállapotod kissé hullámzó lehet, egyik pillanatban mennél világgá, a másikban pedig bezárkóznál otthon, a melegben. Ám szombat délre mégiscsak a mehetnék lesz úrrá rajtad, így pedig érdemes lenne olyan helyet vagy embereket felkeresned, ahol a munkádról és a hétköznapok ridegségéről teljesen elterelik a figyelmedet. Vasárnap lustálkodj hosszasan, lazítsd el magad, maradj otthon, és pihenj, mert a heti hajtás igencsak kifárasztott, és szükséged van egy kis semmittevésre, igaz? Nem zsákmányolhatod ki a szervezetedet, ezt ne feledd!

 

Halak

Annyi meglepő esemény vonja el a figyelmedet szombaton, hogy az eredetileg tervezett programok és feladatok töredékére sem jut idő és energia. Magad is alig tudod követni a gyorsan változó eseményeket, ám ez nem baj, legalább valami kimozdít az egyhangúságból. Ha egy kisebb vita alakul ki környezetedben, egyet ne tégy! Ne légy döntőbíró, emellett persze meghallgathatod az ellentmondó véleményeket, okulhatsz azokból. Adj tanácsot, ha azt teljesen őszintén teszed, és igyekezz kibékíteni a feleket. Még szerencse, hogy vasárnap házon kívül töltöd az időt olyan emberek társaságában, akik veled együtt békére vágyak.

Forrás:

http://www.life.hu/horoszkop/20180221-hetvegi-horoszkop-februar-24-25.html

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!