Most megtudhatod, hogy mire számíthatsz a mai nap.



Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Általában véve nagyon harcias vagy, de nagy életerővel lépsz fel mindenkivel szemben. Nagyon akaratos és néha túlzottan beképzelt egyéniséget mutatna a tükröd, ha gyakrabban belenéznél. Érvényesülni most is tudsz, és fogsz is – ma is lesznek bajaid az akaratosságod miatt, de nincs elveszve semmi. Elmerülsz a nagy problémákban, de nem tudod teljesen átlátni. Minden hatás középpontjában állsz, a baj csak az, hogy mindenütt csak a saját magad személyiségét látod.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Vigyáznod kell természeted alakulására, mert nagyon csökönyös és rögeszmés lehetsz az elkövetkezendő napokban. A másik nemet kedveled, és nagyon előzékeny is tudsz lenni. Ez azonban csak abban az esetben állna fenn, ha harmonikus lenne a Vénusz sugárzása. Szereted az életet és annak vidámabb részét: jót enni-inni, a szexualitást, a zenét, a luxust, divatcikkeket és az ékszereket. Pénz nélkül melankolikussá válnál.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Az ész, a ráció, logika, intellektualitás lesz most a fő dolog. Amit gondolsz, azt azonnal kinyilvánítod és prezentálod. Sok szuggesztív erő van benned. Kitűnően tudsz beszélni, sokat gesztikulálsz, szinte hipnotizálni tudod az embereket. Jó színész vagy. Ügyes ember, de igen mozgékony, nemcsak szellemi, de testi értelemben is. Jól tudsz utánozni. Tehetséges közvetítő vagy. Sokoldalú, de nincs türelmed semmihez.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Igen népszerű vagy most a társaságban: remek szórakoztató vagy, szellemes, kedves, humoros. Veled mindig történik valami. Általában a jókedv és az életöröm jellemző rád, de mert a Hold hatása erősen érezhető rajtad, sűrűn kerülhetsz hullámvölgybe, olykor komolyabb ok nélkül is. Depressziód azonban hamar oldódik, s ismét vidáman csilloghatsz, nevethetsz. Nem tudod az életedet gyermek nélkül elképzelni, úgy érzed, akkor értelmetlen lenne az életed.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Becsvágyó vagy, de nem gőgös. Akarsz és tudsz is parancsolni, de mindenki látja rajtad, hogy nem vagy rossz ember. Jószívű vagy. Nem kell, hogy bármit is tegyél, mégis respektálnak. Vidámság van benned, és valami gyermekes naivitás. Szereted a szép ruhákat, a jó italt, ételt, a luxust és az ünnepségeket. Általában jómódban élsz, van benned valami napsugaras. Mindig tisztességes indítékaid vannak. Fő dolog nálad a szív, mindent szívből teszel.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Akaraterőd nagyon nagy és erős, és nem olyan, mint azt az ember az első pillanatban gondolja, ha tárgyal veled. Szégyenlős vagy, szerény, konzervatív, szorgalmas, a jólétért és vagyonért fáradozol, de különleges erőfeszítéseket kell tenned, hogy most pénzt takaríthass meg. Érzékeny vagy a környezetedre és másokkal való viszonyodra vonatkozóan, gondosan figyelsz a részletekre. Jó ítélőképességed van, és igen lelkiismeretes leszel ma.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Akaratod néha gyenge, nehezen tudsz nemet mondani. Kitűnően értesz ahhoz, hogy a legszeretetreméltóbb módon érj célba, úgy, hogy a másik akaratát szelíden és észrevétlenül a magad javára befolyásold. Nagyszerűen tudod kezelni az embereket. Jólelkű, igazságos, előkelő, szelíd és barátságos vagy, szimpatikus, harmonikus, mindig belső nyugalomra törekszel. Gyengéd vagy és szeretetre vágyó, irtózol a durvaságtól és a közönségességtől. Kimondott érzéked van az igazság, etika és esztétika iránt.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Az életben általában szerencsés vagy, mindig sikerül a megfelelő pozíciót kiharcolnod, és az elismerést is ki tudod vívni, de nem mindig tudod ezt értékelni. Legtöbbször egyedül vagy, mert nehezen bírod el azt, hogy megoszd azokat a javakat, amiket szereztél, és amiért megdolgoztál. Szívélyes vendéglátó vagy, de a saját keresetedet nem nagyon akarod megosztani másokkal. Mindig nagyon egyéni terveid vannak, amelyeket nehezen lehet más személyek sorsával összekapcsolni.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Könnyen dühbe jössz, de hamar lecsillapodsz. Nem vagy bosszúálló, bár minden sértésre évekig vissza tudsz emlékezni. Akaratod erős, szenvedélyes: terveidet végrehajtod, viszont ha akadályba ütközöl, rögtön leállsz. Ezért van annyi változás az életedben. Roppant segítőkész vagy, vidám, aki nem annyira saját erejében, hanem agitációjában mozgat mindenkit, mindent. Szamaritáriánus tulajdonság van benned, nem tudsz elmenni emberek mellett úgy, hogy ne segíts.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Nagyon élelmes vagy, és nagyon tudod azt, hogy mi a neked való és mi a jó, miből van hasznod. Nem vagy éppen nagyon önzetlen, és kész leszel mindenből üzletet csinálni. Üzletkötéseid nem mindig legálisak, hanem van bennük valami kis turpisság. Mostanában eléggé vitatkozó, nyakas természeted van, nem igen lehet neked ellentmondani, mert kapkodóvá válsz. Nagyon is értékelhető pozitív tulajdonságaid a bölcsesség, takarékosság, gyakorlatiasság, nyugodtság, komolyság.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Nagyon reálisan látod önmagad a világegyetemben, és nem kívánsz kivételt személyeddel kapcsolatban. Közvetlen modorod és természeted az emberek között kedveltté és ismertté tesznek, és sohasem kívánnak az emberek tőled olyant, amiről tudják, hogy nemmel kellene rá válaszolnod. Mindenki tudja, mintha arcodra lenne írva, hogy csakis szellemit lehet tőled kérni, mert egyáltalán nem érdekelnek most az anyagiak, és az élet gyakorlati oldalához sem akarsz sokat érteni.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Nem nagyon szereted, ha magán-, illetve privát dolgaidba beleszólnak az emberek, mert mindig van titkolnivalód, még ha csak egy icipici is, ami miatt kissé titokzatosnak kell lenned. Érzékeny vagy ma, és kissé flegmatikus. Az érzelmek embere vagy, kicsit álmodozó, mostanában a változó hangulatok rabja. Együtt érző és megértő vagy, könnyen fel tudod áldozni magad másokért. Szeretsz színészkedni, bár a feltűnést kerülöd.

Forrás:

https://www.nlcafe.hu/horoszkop/20041206/napi_horoszkop_1206_hetfo/

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!