Ha kíváncsi vagy mi vár rád a közvetkező évben szerelem terén akkor ne hagyd ki.



Jó lenne már megtalálni az igazit? Már összehozott vele a jó sors, és szeretnéd megtartani a szenvedélyt és szeretetet? Nagy éves szerelmi előrejelzésünk minden jegynek jó tanácsokkal szolgál a szívügyek terén. 

Az új év garantáltan izgalmas történéseket tartogat a kapcsolatokban. 2018 ugyanis a Vénusz planéta jegyében telik el, ami azt jelenti, hogy az érzelmi régiókban jelentős és impulzív változások várnak minden jegyre. 

Ha a Vénusz befolyásol, az azt jelenti, hogy aktivizálódnak az eddig visszafogott emóciók. Az emberek általában véve intuitívabbak lesznek, nem szégyellik az érzelmeiket, és nem szabnak gátat az érzékiségnek, a testi élvezeteknek. Ez nem feltétlenül buja vágyakat és gáttalan szexualitást jelent, hanem az érzelem előtérbe helyezését az értelem előtt, bátorságot a régi szerelmek felhevítéséhez vagy éppen őserőt a jól prosperáló kapcsolat megtartásához. 

KOS ( III. 21 - IV. 20. )

Az év elején színre lépő udvarlóval tavaszra beérnek az érzelmek, ha újra megtanulsz bízni valakiben. A szerelmi csalódást nyárra végleg elfelejtheted, és ősszel már komoly jövőtervet szövögethetsz valakivel. Az új év számodra a bátran kimutatott érzelmekből való profitálást jelenti.

Ha van már párod, hagyd el a kritikus hozzáállásodat, így ez az év a harmóniáé lesz. Várható, hogy egy szinttel feljebb léptek a kapcsolatban, így nyárra egy nagy ígéret van kilátásban. A közös tervek megvalósítása ősszel ér révbe. A te jelszavad idén a szerelemben az együttműködés és hűség lesz. 

BIKA ( IV. 21 - V. 20. )

Ha egyedülálló vagy, az év elején léphet színre egy korábbi exed, aki felkavarja az állott vizet. Az új évben nem szabad megalkuvásokat kötnöd érzelmi téren, mert tavasszal már a régi szenvedély költözik vissza az életedbe. Ha nem törődsz más negatív véleményével, kalandos lesz a szerelmi életed.

Párban élő bikáknál eljön a spontaneitás időszaka. Kedveseddel te is improvizálsz majd, tavasszal a kezdeti lángolást idézitek fel egy utazás során. Nyáron komoly elhatározásra juttok a kapcsolatotokban, és ha kizárjátok a múlt árnyait és a rosszmájú rokonok kritikáját, egy nagy eseményt is tervezhettek.  

IKREK ( V. 21 - VI. 21. )

Szingli ikrek számára ez az év a szenvedélyt hozza el. Akár egy régi baráttal vagy munkahelyi kollégával is kialakulhat egy komoly kapcsolat. Ha kilépsz a bizonytalan szerelmi háromszögekből, nyárra már te is úgy érzed, hogy szeretnél megállapodni. A mottód az legyen, hogy észrevedd az értéket a felszín alatt.

Párkapcsolatban élő ikreknek a kommunikáció a megoldás mindenre. Az év eleji nagy tisztázások miatt új szemszögből látod a kedvesedet. Ha te is ugyanolyan megbocsátó vagy, mint ő, a régi sérelmeket feledve nyár közepén már otthonteremtésben is gondolkodhattok. Ne felejtsd el, hogy ne csak más szemében keresd a szálkát.

RÁK ( VI. 22 - VII. 22. )

Ha egyedülálló vagy, itt az ideje a potenciális párjelöltekből választani. Ne odázd el a döntést, mert később megbánhatod. Ha nem az eszedre, hanem a szívedre hallgatsz, romantikus szenvedély és izgalmas kaland jellemzi majd az év második felét. Ne feledd, hogy jól csak a szívével lát az ember.

Ha a pároddal élsz, 2018-ban újra szerelmesek lesztek egymásba. Ehhez az kell, hogy elengedjétek mindketten a múltat. Ha csak egymásra fókuszáltok, nyárra meglesz az eredménye az együttműködésnek. Olyan komoly témák merülhetnek fel ősszel, mint a gyermekvállalás vagy a lakásvásárlás. 

OROSZLÁN ( VII. 23 - VIII. 22. )

Szingli oroszlánként a passzív kezdeti hónapok után tavaszra már újra elemedben érzed magad. Az aktív társasági élet társat is adhat tavaszra. Ha nyáron még mindig egyedül vagy, a könnyű nyári kalandod kinőheti magát egy komoly kapcsolattá. Gondolj arra, hogy a pasiknál sem mind arany, ami fénylik.

Ha van már párod, az év közepére mélyebb és intenzívebb lesz a kapcsolatotok. Ha a féltékenységet elfelejted, rájössz, milyen nagy becsben tart a kedvesed. A felerősödő érzékenységed miatt újra a rajongás tárgya leszel, és az ágyban is különleges és egymásra hangolódó időszak vár rátok a nyár folyamán. 

SZŰZ ( VIII. 23 - IX. 22. )

Egyedülállóként érzed az igényt, hogy vége legyen a kalandozásoknak, és megállapodj valaki mellett. Tavasszal történik valami, ami segít választani, hogy ki mellett kötelezd el magad. Nyáron egy emlékezetes utazás hoz fantasztikus élményeket, és őszre akár egy külföldi költözés is lehet a komolynak tűnő kapcsolat eredménye.

A párban élő szüzek kapcsolata lenyugszik az év elején. A nyár is arról szól, hogy stabilizálod az érzelmeidet. A türelem és tolerancia meghozza a várva várt kinyilatkozást a kedvesed részéről. Őszre olyan lelki közösség alakulhat ki köztetek, mely megingathatatlanná teszi a szerelmeteket. 2018 a harmónia éve lesz kettőtök között. 

MÉRLEG ( IX. 23 - X. 22. )

Szingliként úgy érzed, hogy bizonytalanul indul a kapcsolatod az új évben. Ez viszont masszívan megalapozza a komoly kötődést, amit tavasszal már mindketten éreztek. A múlt végleges lezárása meghozza a gyümölcsét, mert nyáron már közös emlékeket gyűjthetsz az újdonsült pároddal. Lassan járj, tovább érsz legyen a mottód a szerelemben is.

Ha van párod, 2018-ban meghitté és intimmé válik a kapcsolatotok. Tavaszra sikerül kizárni a zavaró tényezőket és embereket az életetekből, nyáron már teljes erővel fókuszálhattok egymásra. A testi-lelki és érzelmi kiteljesülés télen lesz a csúcsponton, és kedvesed egy váratlan bejelentéssel örvendeztet majd meg. 

SKORPIÓ ( X. 23 - XI. 21. )

Egyedülállóként egy újfajta és izgalmas párkapcsolatot ismerhetsz meg az év első felében. Nem biztos, hogy tartós lesz, de tanulságait kamatoztathatod nyáron, amikor egy utazás során kellemes kalandban lesz részed. Ha leveted a kritikus maximalizmusodat, észreveszed azt, aki a háttérben csendesen várakozik rád.

A párkapcsolatodban a felszabadultság lesz jellemző, mert rájössz, hogy a pároddal egy irányba néztek. Nem kell megfelelnetek egymás elvárásainak, és ez felszabadítóan hat majd a szexuális életetekre is. Nyáron egy régen vágyott utazás visz titeket még közelebb egymáshoz, melynek már ősszel pozitív érzelmi hozadékai lesznek. 

NYILAS ( XI. 22 - XII. 21. )

Ha egyedülállóként kicsit nyitottabb vagy, esélyt adsz arra, hogy mások is merjenek feléd lépéseket tenni. A baráti társaságodban tavasszal különösen érdeklődik utánad valaki. Nyárra már számodra is letisztul, hogy valójában milyen férfit szeretnél magad mellé. Ez segít abban, hogy ősszel tudatosan elfogadd egy férfi közeledését.

Fontos lenne, hogy ha kapcsolatban élsz, kimutasd az érzelmeidet. A kedvesed készségesen veszi a közeledésedet, és tavasszal már olyan lesz, mintha folyamatos mézesheteket élnétek. Az egymásra hangolódást egy közös projekt is segíti, és ősszel már úgy érzed, hogy valóban az igazit találtad meg a párod személyében. 

BAK ( XII. 22 - I. 20. )

A sok kis kezdeti kaland után tavasszal sikerül kiválasztani a minden szempontból ideális férfit. Ha kicsit rugalmasabb vagy, érzelemmel teli kalandokat élhetsz át a munkahelyeden is, ami nyárra már komolyabb szándékú viszonnyá nőheti ki magát. Ha nem félsz megnyitni a szívedet, ősszel átélheted a szeretni és szeretve lenni különleges érzését.

Ha párban élsz, az év elején esélyed lesz arra, hogy végre azt kapd a kapcsolatodban, amire vágysz. Az állóvizet izgalmas kalandok kavarják fel. Mindketten jól jártok, ha levetkőzitek a megszokást. Nyár felé bebizonyosodik, hogy a munkát nem érdemes a magánélet kárára csinálni. Egy régi konfliktusra kerül végre pont köztetek ősszel, így akkor új időszámítás kezdődik számotokra.

VÍZÖNTŐ ( I. 21 - II. 19. )

A szingli vízöntők zűrös, de élvezetes szerelmi szálba bonyolódnak az év elején. Ám tavasszal már a nyugodtabb kapcsolat felé kacsintgatsz te is. Ha nyáron hajlandó leszel egy kis kompromisszumra, életed legérzékibb kalandját élheted át. A 2018-as év a begubózás után számodra teljes nyitást és laza szerelmi életet ígér.

A párkapcsolatban élők rájönnek, hogy nem kell a gyertyát két végén égetni. Az intenzív és impulzív szerelmi élet most nyugalmasabb mederben folyik tovább. A tavasz az újrakezdést hozza számotokra, és az új meg- és belátások még értékesebbé teszik a másikat. Annak a felismerése, hogy mindenben számíthatsz a párodra, nagyszerű időszakot eredményez ősszel. 

HALAK ( II. 20 - III. 20. )

Ha egyedülálló vagy, a toleranciád és belátásod feléleszthet egy régi kapcsolatot. Nyáron egy jó barátoddal is közelebbi nexusba kerülhetsz. Ősszel már teljesen másként gondolkodsz a társas viszonyokról, mint egy szingli, ezzel esélyt adsz magadnak arra, hogy karácsonykor valakivel együtt bontogass ajándékot.

Ha van párod, év elején rádöbbensz, hogy a megszokás megöli a kapcsolatot. Egy új közös hobbival vagy tervvel közel kerültök egymáshoz tavasszal. A nyár az eltitkolt vágyaké és szenvedélyé lesz, és a felszabadultság olyan tulajdonságokat hoz ki belőletek, amit mindketten értékeltek. Ősszel sikeresen megléptek egy nagy akadályt, ami után a téli hónapokban eddig még nem tapasztalt, csodálatos összetartozást élhettek meg.

Forrás:

https://femina.hu/ezo/2018-nagy-szerelmi-horoszkop/

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!