Igen csak létfontosságú személy volt...



A Survivor műsorában egyre feszültebb a hangulat, hiszen napról napra közelítünk a cél felé, amiért mindenki harcol. De valaki megint távozni kényszerül a versenyből. 

A védettségi játékot a Buwaya elveszítette, ezért nekik kell először törzsi tanácsot tartaniuk. Lillán kívül senki sincs biztonságban, és Anita például érzi is, hogy bajban van. Egyetlen szerencséje, hogy átadta a telefonálást Iliásznak, aki ennek köszönhetően beszélhetett a kedvesével. Ez talán nyom valamit a latba. 

Az Ibon házban pedig a fiúk miatt pattognak az idegek, eközben Nóra próbálja megtalálni a helyét a csapatban. Arról kell szavazniuk, hogy kivel a legnehezebb az együttélés, az eredmény pedig még jobban felborzolta a kedélyeket. Csak remélni lehet, hogy Feri továbbra is kezelni tudja az indulatokat, és nem kezdődik el klikkesedés és ellenségeskedés a törzsön belül. 

Annyi biztos, valakinek el kell hagynia a szigetet. A Buwaya párbajt akar elérni, hogy ne kelljen szavazniuk. Ám végül olyan kulcsfontosságú szereplő esik ki, aki esélyes is lehetett volna a győzelemre - írta meg a Blikk

Forrás:

http://www.life.hu/sztarok/20170915-neki-kell-elhagynia-a-szigetet.html

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!