Teljesen úgy érzi, hogy egyedül maradt...



Koós János kezdi úgy érezni, egyedül ő maradt a régi nagy zenészek közül. A művész számot vetett életével, nincsenek már komoly vágyai.

- Már sehova nem akarok eljutni, semmi mást nem szeretnék, csak amíg erőm bírja koncertezhessek és minél többet lehessek a szeretteimmel - mondta el Koós a Blikk Rúzs írásában. - Én mindent megkaptam az élettől, boldog házasságban élek már 45 éve Dékány Saroltával, akitől egy tehetséges lányom, Réka született és egy nagyon jófej, imádnivaló fiam, Gergő. Lányomtól kaptam egy csodálatos unokát is. Mindenki annyit kap az élettől, amennyi meg van írva, én nem félek a haláltól, csak azt akarom, hogy ne kerüljek olyan helyzetbe, hogy kiszolgáltatott legyek és beteg, senkinek nem akarok a terhére lenni.

Koós János mondta a búcsúbeszédet nemrégiben jóbarátja, Aradszky László temetésén, de nem ő volt az első, akit elveszített.

- Már sorolni sem tudom, hogy hányadik kollégám, barátom temetésén kellett beszédet mondanom, de nem tudok tőlük elbúcsúzni. Nap mint nap gondolok rájuk, a fotelomban, ahol ücsörgök, ha felnézek, ott van Bajor fényképe, ha oldalra nézek, ott van Hofi Gézáé, Harangozó Teri, Aradszky Laci mind-mind jó barátaim voltak…Elszaladt az idő…Én semmi más ajándékot nem kérek, csak még legalább tíz évet szeretnék élni boldogan, egészségesen.

Forrás:

http://netujsag.net/mindossze-mar-csak-ennyit-ker-az-elettol-koos-janos-teljesen-osszetort-a-muvesz-75648

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!