Vádat emeltek a színész ügyével kapcsolatban...



Vádat emeltek Szilágyi István fia ellen, mivel az ügyészség megalapozottnak találta a gyanút. Péter úgy összeverte az apját, hogy annak több bordája is eltört. Azóta nem engedték haza a fiút.

Szilágyi Istvánt kórházba kellett szállítani miután összeverte a fia, Péter. Több bordája is eltört az ország Lópici Gáspárjának. A fiát a rendőrök vitték el, azóta sem mehetett haza, hiába várják őt. Szilágyi István ugyanis már megbocsátott neki, de ettől még vádat emelnek ellene, ugyanis az ügyészség megalapozottnak találta a gyanút. 

A 46 éves Péter a vád szerint súlyos testi sértést követett el, amikor édesapját megverte, és a híresztelések szerint még a földön is rúgdosta. 'A Budapesti X. és XVII. Kerületi Ügyészség vádat emelt a férfival szemben a bűncselekmény elhárítására idős koránál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett súlyos testi sértés bűntette miatt' - mondta a Borsnak Bagoly Bettina, a főügyészség sajtószóvivője. Ez azt jelenti, hogy

Péter számára súlyosbító körülmény lesz édesapja kora: 79 évesen ugyanis képtelen volt védekezni.

A színművész fia azóta előzetes letartóztatásban van, és nem is fog szabadulni addig, amíg a végleges büntetéséről nem döntenek. Ez egyébként egytől öt évig terjedő szabadságvesztés lehet. 

Forrás:

http://www.life.hu/sztarok/20170727-ot-evet-kaphat-szilagy-istvan-fia-apja-osszevereseert.html 

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!