Megdöbbentő hír látott napvilágot.



Selena Gomez nagyon komoly műtéten esett át tavaly májusban: veseátültetése volt. Önmagában is borzasztóan rizikós egy ilyen beavatkozás, de most kiderült, hogy az operáció során veszélyes komplikációk merültek fel. Az énekesnő majdnem belehalt az életmentő műtétbe.

Selena Gomez nagyon régóta küzdött a lupusz nevű betegséggel, amely olyannyira súlyos lett nála, hogy veseátültetésre szorult. Tavaly májusban végezték el az operációt a legnagyobb titokban. Csak szeptemberben számolt be Instagram-oldalán a beavatkozásról, és arról, hogy legjobb barátnője adta oda az egyik veséjét, vagyis a legnagyobb ajándékot, amit az életben valaha kaphatott.

Kiderült azonban, hogy a beavatkozás egyáltalán nem ment olyan simán, ahogy azt Selena beállította. Az énekesnő barátnője, Francia Raisa elárulta, hogy a sztár majdnem belehalt a műtétbe. „Selenánál fellépett némi komplikáció. A vesém nagyon aktív volt, és amikor Selena megmozdult, elszakított egy artériát.

Azonnal műtőbe vitték, és a lábából vett vénával építették újra az eret. Meg is halhatott volna'

– mondta Francia, aki a felépülésről is beszélt: borzasztóan hosszú és fájdalams időszak volt számára is - írja a Metro.

Forrás:

http://www.life.hu/drlife/20180309-selesna-gomez-majdnem-meghalt-veseatultetese-kozben.html

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!