Ezúttal Radics Gigi fakadt ki...



Az idei X-Faktor bővelkedik drámai eseményekben, ám nem a versenyzők, hanem a mentorok miatt. Ezúttal Radics Gigi borult ki.

Idén először, rendhagyó módon a négy mentor nem külön-külön várja versenyzőit a mentorházban, hanem együtt, négyen választják ki azokat a tehetségeket, akik az élő show-ba juthatnak. A csatorna producere elmondta, hogy hosszas egyeztetések után Simon Cowell elfogadta ezt az egyedülálló ötletet, így egy különleges helyzetet teremtve a mentoroknak, akik érzelmeiről ez az évad valójában szól. 

'Hosszas tárgyalások után Cowell elfogadta az ötletünket, és a világon először Magyarországon kipróbálhattuk ezt a szabályt. Úgy látjuk, ez jót tett a mentoroknak, hiszen ez az évad az ő érzelmeikre épül. Ez a változtatás felszínre hozza a véleményüket, igaz, hogy többet vitáznak, de ezzel még fordulatosabbá teszik a műsort. Komolyan veszik a feladatukat' - ecsetelte a Blikknek Schiwert-Takács László, kreatív producer.

A szabályok értelmében egy mentor a három versenyzője közül csak kettőt választ maga, a harmadikat a többi mentor dönti el, ki legyen. Ebben a helyzetben bántották meg társai Radics Gigit, akinek véleményét semmibe vette Alex és Peti.

'Laci versenyzői közül hármunknak kellett kiválasztanunk egyet, aki az élő show-ba juthat, én arra szavaztam, akiről tudtam, hogy Laci jobban szeretné, de Peti és Alex leszavaztak. Pattanásig feszült perceket éltünk át. Nagyon rosszulesett, hogy Alex és Peti nem vette figyelembe az érveimet, semmibe vették a véleményem! Arra sem voltak tekintettel, hogy Laci hogy döntene. Pedig neki kell majd együtt dolgozni a csapatával. Első pillanattól kezdve nagyon a szívemre vettem és igazságtalannak éreztem a helyzetet. Végül kihátráltam a vitából, csak így tudtam kiállni Laci mellett -mesélte szomorúan az énekesnő.'

Forrás:

http://www.life.hu/sztarok/20171005-radics-gigi-kiborult-mentortarsaira.html

 

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!