Diósd város Önkormányzata január 10. testületi ülésén a megüresedő ovis konténerblokkot felajánlotta a határt védő rendészeti szerveknek - olvasható az önkormányzat Facebook-oldalán.  



Szeretem a falumat, vagyis már városomat. Nyilván tömegeket érdekel, de meg kell jegyezni, ide jártam óvodába, igaz, akkor még konténerek és EU-kompatibilis játékok nélkül, mégis boldogok voltunk. A lényeg: a település példamutató döntést hozott.

Diósd város Önkormányzata január 10. testületi ülésén a megüresedő ovis konténerblokkot felajánlotta a határt védő rendészeti szerveknek - olvasható az önkormányzat Facebook-oldalán.       A település vezetése a határon szolgálatot teljesítő katonák és rendőrök technikai- elhelyezési körülményeinek javítása érdekében döntött így.   A testület ingyen és határozatlan időre adja át a korábban a helyi óvoda által használt konténereket.   Mint írják:  "a konténerekkel kapcsolatban több javaslat is volt, hogy mire használjuk fel, de lakossági javaslatra látva és hallva a határon szolgálatot teljesítők elhelyezési szükségmegoldásait, úgy döntöttünk, hogy a konténerblokkot, mely 2 x 58 m2 termet / 4-4 konténer /, 2 WC konténert, 2 konténer melegítő konyha, 1 konténer iroda, 4 konténer folyosó, összesen 250 m2, felajánljuk közös ügyünk érdekében, Magyarország biztonsága és reméljük,Európa jövője érdekében. A döntésről a Honvédelmi Minisztert és a Belügyminisztert tájékoztattuk" - írja Bogó László polgármester a Facebookon. - alfahir.hu

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!