Megdöbbentő vallomás.



Kemény időszakon van túl Demcsák Zsuzsa. Orvostól orvosig járt, mire kiderült, hogy a gyógyíthatatlan Hashimoto-kór támadta meg szervezetét.

'Két hónapig orvostól orvosig jártam. Az egyik vérvétel után derült ki, hogy súlyos pajzsmirigy-alulműködésem van, annak is egy nagyon előrehaladott állapota, az úgynevezett Hashimoto-kór. Ez egy gyógyíthatatlan autoimmun betegség, amelynek ha sikerül is a gyógyszeres terápiát jól beállítani, akkor is csak tünetmentessé tehető, de nem gyógyítható. Úgy tűnik, nálam sikerült beállítani a gyógyszeres kezelést, de életem végéig pirulákat kell szednem' - mesélte a Story magazinnak az egykori tévés, aki azt is elmondta, milyen tünetei vannak ennek a betegségnek és mi válthatja ki. Kóros alvatlansággal, fáradékonysággal, indokolatlan hízással, hajhullással, bőrszárazsággal, memóriazavarral jár a kór. Két kiváltó oka lehet, vagy terhesség alatt alakul ki, vagy éveken át tartó súlyos stressz következménye.

Zsuzsa azt mondja, egy dolog számít neki, hogy túl van a nehezén, végre jól érzi magát a bőrében, és minden erejével azon dolgozik, hogy megtalálja azt, ami igazán boldoggá teszi.

Forrás:

http://www.life.hu/drlife/20180215-demcsak-zsuzsa-gyogyithatatlan-betegsegben-szenved.html

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!