Ehhez a kreatív ötlethez sem kell túl sok minden. Csillámporral szórta be ajtótokokat. A végeredmény olyan lett, mint egy mesebirodalom!



csillampor A csillogás nem mindig kellemes a szemnek, de, ha megfelelően tudjuk alkalmazni, akkor nagyon egyedivé tudja varázsolni a legszürkébb szobákat is. Ismerkedjünk meg a csillámpor egyedi felhasználásával, és varázsoljunk csodát!
Jenn Bayer, egy charlestoni sminkes, különleges hangulatot szeretett volna szalonjába, és ehhez a csillámport hívta segítségül. Úgy gondolta, hogy ne csak a sminkek legyenek ragyogóak, hanem a hely is, ahol megálmodja őket. Mivel anyagi korlátai nem engedték meg, hogy egy lakberendező segítségét kérje terve kivitelezéséhez, úgy döntött, ő maga fog neki az átalakításhoz.A végeredmény a vártnál sokkal jobban sikerült, ráadásul pénzt sem kellett fizessen az igényes munkáért. A kivitelezéshez kétféle csillámport használt, melyeket ragasztóval kevert, és egy szivacs segítségével vitt fel a falra.Merjünk kreatívak lenni, valósítsuk meg ötleteinket. Ha megtetszett ez a csillámfal, nyugodtan neki lehet fogni elkészíteni, hiszen nem egy ördöngös munka.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!