Már jó ideje érezte, hogy valami gond van...



Már jó ideje van­nak egész­ség­ügyi prob­lé­mái Gás­pár Győző fe­le­sé­gé­nek, de most egy újabb be­teg­ségre de­rült fény.

Gáspár Bea tavaly tudta meg, hogy pajzsmirigy-alulműködésben szenved, ami miatt több mint húsz kilót szedett fel. Bea most fogyókúrázni szeretne, ezért teljes kivizsgáláson vett részt, ahol kiderült más problémával is szembe kell néznie.

Gáspár Győző felesége korábban annyira kétségbeesett volt, hogy nem is mutatkozott a nyilvánosság előtt, de a mostani helyzetet kicsivel könnyebben viseli.

“Sajnos egy népbetegség rajtam is kifogott. Pajzsmirigy-alulműködésem van, s ennek következtében húsz kilót híztam. Sokáig nem is tudtam, hogy ez a bajom, csak nem értettem, hogy mitől rakódnak rám a kilók. Sportoltam, diétáztam, mégis túlsúlyos lettem.

Nem szeretem ezt a mostani alakomat, de meg kell barátkozzak vele, mert állítólag ez életem végéig így marad.
 

- mondta korábban Bea asszony, aki mára sokkal jobban néz ki, bizonyára sikerült beállítani a gyógyszereit, de fogyókúráznia csak orvosi felügyelet mellett lehet.

'A kivizsgálásnak része volt a vérvétel is, amiből kiderült, hogy vérszegény vagyok. A doktornő hihetetlenül kedves volt, így meg is nyugodtam egy kicsit, de most egy dietetikusnak kell kielemezni az eredményeimet. Már két napja edzek és odafigyelek a táplálkozásra is

- mondta el Gáspár Bea az internetes főzőműsorában.

Forrás:

https://ripost.hu/cikk-bea-asszony-gaspar-gy-z-dieta-pajzsmirigy-fogyas/?source=hirkereso

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!