Az üggyel kapcsolatban az özvegy is megszólalt...



Aradszky Éva még mindig nem igazán tudja elhinni, hogy az énekes nincs többé. Már csak azért sem, mert úgy érzi, hogy a férje minden pillanatában ott van vele a lakásban, minden lépésénél ott áll mögötte, és vigyáz rá.

– Megdöbbenve olvastam az interneten, hogy állítólag nem érzem magam itthon biztonságban, és félek a saját otthonomban. Ebből semmi nem igaz! Igenis itthon a legjobb nekem, Laci tárgyai és az emlékeink között. Itthon megnyugvást találok, és a fiamék valamint a barátaim gondoskodnak arról, hogy ne érezzem magam magányosnak. Imádom az otthonunkat, és Laci halála után sem fogok soha megválni tőle.7

Arról nem is beszélve, hogy olyanokat olvasok magamról: pénzért nyilatkozok a lapoknak. Lacinak mindig nagyon jó volt a kapcsolata a sajtóval, és éppen ezért kötelességemnek éreztem, hogy én se tegyek másképp. De a sok rossz indulatú pletyka és komment miatt már tényleg meggondolom, hogy egyáltalán nyilatkozzak-e. De a Kiskegyed a kedvenc újságom, Lacinak is rengeteget főztem anno a receptjeiből, a keresztrejtvényeit pedig mindig megfejtem, épp ezért boldog vagyok, hogy a kedvenc lapom végre megírja az igazat! – mondja az özvegy, aki azt is elárulta nekünk: még nehéz neki ki kimennie férje sírjához, mert igazán ott szembesül azzal, hogy Laci nincs többé.

– Eddig kétszer tudtam magam annyira összeszedni, hogy elmenjek a Bazilikába Laci sírjához. Mind a kétszer meggyújtottam ott egy gyertyát. Egyelőre még nagyon nehéz - rettenetes érzés a valósággal

Szomorú születésnap

A mostani szomorú születésnap volt az özvegy életében. Ez volt az első alkalom, hogy a férje nem köszöntötte fel ezen a napon. De az unokák és a fia, akik férje halála után is tartják benne a lelket, a szeretetükkel mégis feledhetetlenné tették a számára ezt az alkalmat.

Forrás:

http://netujsag.net/durva-pletykat-terjesztenek-aradszky-laszlo-felesegerol-76791

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!