Nincs továbbra se béke.



Nemrég kiderült, hogy Weisz Fanni veszélybe került az adótartozások miatt, a modell azonban tagadta, hogy tudott volna erről. Nem sokkal ezután Fanni édesanyja nyílt levélben fordult a lányához, hiszen ahogy fogalmazott, hónapok óta nem éri el, mert a párja, Péter mindenhonnan letiltotta. Ágnes most már ott tart, hogy a Mokkában is nyilatkozott, megrendítő dolgokat állít lánya vőlegényéről. 

 

„Fannit megerősítettem abban, hogy számíthat a család segítségére” – kezdte Weisz Fanni édesanyja a műsorban. Állítja, hogy néha, amikor eléri, és érzelmesebbre fordul a beszélgetés, egyből tiltásra kerül, és egyszerűen nem tud kapcsolatba kerülni a lányával. „Pár évvel ezelőtt ez a fiatalember bekerült az életünkbe, nálunk lakott, eltartottuk. (…) Egy durva veszekedés után, ami a Fanni és közte alakult ki, mondtam neki, hogy pakolja a cuccát, és költözzön haza. Fanni zokogott, nem értette a helyzetet, ha egy vita közben nem tolmácsolnak neki, akkor nem nagyon érti az egészet. Akkor azt mondta nekem a fiatalember, hogy jegyezzem meg, bármit megtehetek a lányomért, de szexuálisan kielégíteni nem tudom” – mondta Ágnes, aki azt is elárulta, hogy a közös cégük adótartozásáról sem tudott, hiszen ő csak tag, a levelek pedig a cég székhelyére érkeznek, amelyeket ő már jó ideje nem lát. 

ÁGNES A MOKKÁBAN BESZÉLT LÁNYÁVAL VALÓ KAPCSOLATÁRÓL

Azt is próbálta elérni, hogy legalább leülhessen beszélgetni a lányával, de sikertelenek a próbálkozásai. „A közösségi oldalán nem a friss fotók vannak. Ez a fiatalember elmebeteg, nem tudom, miért jó neki, hogy a lányomat így tartja. Rengetegen megkeresnek, akik ugyanebben a helyzetben vannak” – folytatta Weisz Fanni anyja. 

Forrás:

https://www.nlcafe.hu/tv_sztarok/20180806/weisz-fanni-anyja-agnes-siket-modell-hajmasy-peter-eskuvo-vadak/

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!