Ennek nem lesz sajnos jó vége.



Stohl András ás Sebestyén Balázs között régóta folyik a rivalizálás, de a konfliktusuk csak mostanában mélyült el igazán: a Class FM-mel kezdődött, és a Piramissal folytatódott. 

Azt mindenki tudja, hogy Sebestyén Balázs és Stohl András nem ápolnak különösebben jó kapcsolatot, szurkálódásaikra már akkor fel lehetett figyelni, amikor még közösen is vezettek műsort, mondjuk a ValóVilágot. „Nagyon profin csinálta a műsort, még azt is, ahogyan megpróbált megalázni engem' - nyilatkozta egyszer Balázsról Stohl András, ami jól mutatja, hogy már akkor sem voltak éppen jóban. 

Vezettük közösen a műsort, jött a szokásos a szavazást lezárom, a kezem találkozik a mappával jelenet. De Balázs váratlanul azt mondta, amikor a bal heréd találkozik a mappával... Én meg csak néztem, és gondoltam magamban, teljesen hülye vagy?' - idézte fel az egyik esetet Stohl, ami szerinte - ha tudatosan történt - egész egszerűen aljasság. Ugyan Balázs bocsánatot kért az eset után, Stohl nem felejtette el.

Konfliktusuk azonban mostanában éleződött ki igazán.

Azzal kezdődött, hogy Sthol elvállalta Balázsék után a Class FM Morning Showjának vezetését, mostanában pedig azon akadt ki Balázs, hogy

Stohl András vezeti a TV2 Piramis című vetélkedőjét,

ami hasonlít az RTL Klub A Fal című műsorához, aminek egyelőre csak két része volt adásban. Balázs elég élesen bírálta Stohl András ezért, de a színész nem akart belemenni semmilyen adok-kapokba, ahogy a csatornák sem. A Best Magazin megkeresésére az RTL Klub annyit közölt, hogy a két műsor hasonlósága miatt a licensz eredeti tualjdonosa, az NBC Universal teszi meg a szükséges lépéseket. A két műsorvezető vitáját azonban nem kommentálták. 

Forrás:

http://www.life.hu/sztarok/20180105-stohl-andras-es-sebestyen-balazs-kozott-egyre-inkabb-elmergesedik-a-viszony.html#

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!