Az iratok után nyomoznak...



Amíg a du­na­új­vá­rosi kór­ház in­ten­zív osz­tá­lyán fekvő St­ad­ler Jó­zsef az éle­té­ért küzd, hoz­zá­tar­to­zói a na­pok­ban fel­ke­res­ték az üz­let­em­ber akasz­tói lak­he­lyét, hogy az ira­tok után ku­tas­sa­nak.

„Még meg sem halt, de rokonai már nyomoznak Józsi bácsi végrendelete után. Szégyelljék magukat” – fakadt ki a -nak az akasztói Marika néni. A faluban egy emberként imádkoznak a juhász életéért, aki november 8-án saját könyve dedikálása közben kapott agyvérzést a solti Kurta kocsmában. Bár Józsi bácsi tiltakozott a kórházba szállítása ellen, a rohammentőben kómába esett, és azóta sem ébredt fel.

Józsi bácsi váratlan rosszulléte jövőbeni terveit is keresztülhúzta.

Néhány nappal a tragédia előtt boldogan újságolta egyik szomszédjának a faluban: hamarosan egymilliárd forint üti a markát.  

Azt, hogy honnan is érkezik a hatalmas összeg, nem árulta el. Igaz, úgy tűnik, Józsi bácsi rokonait ez nem is érdekli, ők ugyanis ahelyett, hogy meglátogatnák az élet-halál közt lebegő üzletembert, az akasztói irodaházban lévő szobáját túrják fel a végrendeletért, és az ismeretlen helyről érkező összeg miatt.

Erről mesélt el részleteket lapunknak a faluban lakó hölgy, Marika néni. Hogy mit mondott pontosan, elolvashatod a  napilap szombati számában.

Forrás:

https://ripost.hu/cikk-stadler-jozsef-rokon-vegrendelet-kutatnak/?source=hirkereso

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!