Ez aztán nem semmi...



Fülöp hercegnek mindig gyengéi voltak a szép nők, így, amikor 1961-ben meglátogatta őket a palotában John F. Kennedy és gyönyörű felesége, Jackie, nem csoda, hogy a first lady-nek sem bírt ellenállni.

FELESÉGE SZEME LÁTTÁRA FLÖRTÖLT A FIRST LADY-VEL

Erzsébet királynő állítólag végigsírta az éjszakát, majd férje egész este leplezetlenül flörtölt Jackie Kennedyvel, sőt, egyszer még be is szólt az elnök feleségének, aki megkérte Fülöp herceget, hogy vezesse körbe az otthonukban. Erzsébet végigmérte, majd közölte: 'Ez az én házam. Majd én körbevezetem...'.

A királynő és a first lady viszonya tovább romlott, amikor Jackie nyíltan hangoztatni kezdte, hogy mennyire kevésre tartja Erzsébetet:

- Erzsébet egy középkorú nő, aki annyira érdektelen, annyira ostoba, és annyira jellegtelen, hogy Nagy-Britannia jövőbeli hanyatlása nem lesz meglepetés - ez egyszerűen elkerülhetetlen tény. A palotájáról nem is beszélek, ami egy másodosztályú, roskadozó, szomorú épület - mint egy elhagyatott, vidéki hotel - mondta Jackie Lord Plunkettnek és Cecil Beatonnak is.

Az Erzsébet és Jackie közötti viszony csak akkor állt helyre, amikor John F. Kennedyt tragikusan fiatalon meggyilkolták - a királynő ekkor felkereste a first lady-t, és békejobbot ajánlott neki, mivel nagyon megesett a szíve a fiatalon megözvegyült Jackie-n.

Forrás:

http://netujsag.net/botrany-elcsavarta-a-first-lady-fulop-herceg-fejet-ennek-nagyon-nem-orult-erzsebet-kiralyno-76634

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!