Keményen megmondta a véleményét.



Dopeman nekiment Majkának a Curtis-ügy miatt - írja a Blikk. A Facebook-oldalán írt egy néhány mondatos bejegyzést - nevek említése nélkül. 

Majka Szegeden, a SZIN-en adott koncertjén már egyedül lépett fel, itt jelentette be, hogy Curtis kokainproblémái miatt megszakít minden kapcsolatot vele. Azt mondta: többször próbált segíteni Curtisnek, de nem tudott. Ezután a saját és a zenekara érdekeit vette figyelembe, ezért dobta ki Curtist a produkcióból. 

Majka (Majoros Péter)FORRÁS: MTI/KOVÁCS TAMÁS

Sokan elmondták a véleményüket Majka lépéséről - többen egyet értenek vele, többen támadják őszintesége miatt. 

A Blikk észrevette, hogy Dopeman a Facebook-oldalán írt három mondatot, melyben ugyan se Majka, se Curtis nevét nem említi, de egyértelmű, hogy kiről és miről van szó. Főleg úgy, hogy Curtis ellen már a rendőrség is nyomozást indított az állítólagos kábítószerezése miatt.

Dopeman ezt írta: 'BARÁTSÁG: Az igaz barát nem elég, hogy nyilvánosan lejárat, hanem még terhelőt is tesz rád 5 évre visszamenőleg. Barátságból. Azért lehet ennél 'csendesebben' is szakítani. Ha már 'csibész' az ember...

Forrás:

http://www.origo.hu/kultura/20180825-dopeman-elmagyarazta-majkanak-mi-a-baratsag-blikk.html?utm_source=fb&utm_medium=origo&utm_campaign=kultura

 

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!