Teremts vele kapcsolatot.



A Magasabb Énünk mindig velünk van, folyton igazgatja az utunkat és végigvezet döntéseinken.

 

A szimbólumok segítségével te is kapcsolatba léphetsz vele, és megtudhatod, mit üzen számodra, csupán választanod kell egyet.

Első lépésként végy egy nagy levegőt és figyelmedet összpontosítsd a fejed fölé, ahol a Korona Csakrád helyezkedik el, majd válassz ki azt a szimbólumot a három közül, amelyikhez a legjobban vonzódsz.

A szimbólumok által hordozott üzenetek mindenkinek mást jelentenek, ezért miután elolvastad elmélkedj el, hogy hogyan is hozható kapcsolatba az életeddel.

1. Egy óriási lehetőség magja ültetődik el, ami majd a távoli jövőben fantasztikus potenciált tartogat számodra, csak türelmesen ki kell várnod. Ne erőltess semmit, mert úgyis csak akkor élhetsz ezzel a lehetőséggel, ha eljön annak az ideje.

2. Itt az ideje, hogy végre megszabadulj a bűneid terheitől, amelyek csak visszatartanak. Mindenkinek vannak vétkei: cigaretta, koffein, alkohol, drámázás… Mindenki tudja, hogy ezek ártalmasak, mégis nap mint nap elkövetjük. Ma végre lehetőséged nyílik, hogy elhagyd ezeket a negatív szokásokat és valami sokkal jobb és szebb dologgal helyettesíthesd.

3. Ma egy sorsfordító nap elé nézel. Hogy mit is jelent ez számodra? Elég sok dolgot, először is: ma egy új fejezetet nyithatsz az életedben, amiben Gábriel arkangyal is segítségedre lesz, másrészt rossz szokásaidtól is megszabadulhatsz végre, ha időt szánsz rá és számba veszet melyek ezek, és vállalod értük a felelősséget.

Ahogy felismered, hogy mi az, amit rosszul teszel képes vagy a változásra és a gyógyulásra. Cselekedj úgy, hogy a negatív karmádat megtisztítsd. A lényeg, hogy engedd el a rossz dolgokat és lépj tovább.

Forrás:

http://netujsag.net/valassz-egyet-a-szimbolumok-kozul-es-nez-meg-mit-uzen-szamodra-a-magasabb-ened-80672

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!