Bánsági Ildikó lánya szintén színésznő lett...



A Kossuth- és Jászai Mari-díjas Bánsági Ildikó és a szintén Kossuth- és Jászai Mari-díjjal kitüntetett Gáspár Sándor lánya is követte szüleit a színészi pályán. Az októberben 30. születésnapját ünneplő Gáspár Kata generációja egyik legtehetségesebb színésznője. Még amatőrként mutatkozott be a 2003-ban bemutatott Apám beájulna című film egyik főszereplőjeként, érettségi után pedig beiratkozott az esztergomi főiskola (ma Pázmány Péter Katolikus Egyetem Vitéz János Kar) kommunikáció szakára és mellette, Jordán Tamás hívására a Nemzeti Színház akkor induló kétéves színészképző stúdiójába. 2007-ben kapta első önálló színpadi szerepét Alföldi Róbert rendezőtől Molière Tartuffe című előadásban. Hét éven át játszott a Nemzeti Színházban, majd 2013-ban szabadúszó lett. 

Gáspár Kata ha akarná, sem tagadhatná híres édesanyját, akire elképesztően hasonlít. Ezt egy 2016-os karácsonyára kapott ajándék fotómontázs mutatja a legjobban. 

 

A fiatal színésznő ma este a Rádió Bézsben, Hullan Zsuzsa színésznő műsorában mesél az anya-lánya kapcsolatról.

Kíváncsi vagy még több magyar színésznőre, aki édesanyja nyomdokába lépett, és hihetetlen, mennyire hasonlítanak egymásra? Megnézheted őket képes összeállításunkban. 

Forrás:

http://femina.hu/hazai_sztar/bansagi-ildiko-lanya/

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!