A zenész igen csak meglepő vallomása...



A zenész, aki korábban majdnem belehalt alkoholfüggőségébe megunta, hogy rosszak a fogai, így eldöntötte, hogy megcsináltatja őket. Kerül, amibe kerül...

'Reszkettem a félelemtől a fogorvosi székben, de közben örültem is, hogy az ötödik fogklinika elvállalta a beavatkozást' - níilatkozta MC Hawer, azaz Koczka Géza, aki januári, thaiföldi üdülésén döntötte el, hogy megcsináltatja a fogsorát.

'Volt egy felső hidam, ami még a repülőn kitört. Szerencsére, Bangkokban minden sarkon van „fogszerész', és visszaragasztották. Kár, hogy csak egy hétig tartott' - idézte fel az 51 éves rapper, aki összesen kétmillió forintot hagyott a klinikán. 'Pedig az ismertségem miatt adtak húsz százalék kedvezményt, és így is jóváhagyták a részletfizetést' - mondta Hawer a Blikknek.

'Ez a piás múltam számlája. Konkrétan, elittam a fogsorom. A fogmosást hanyagoltam, és valahányszor válaszút elé állított az akkori fogorvosom, hogy a gyökérkezelést vagy a húzást választom, mindig az utóbbi mellett döntöttem. Ennek az lett a következménye, hogy egészen az arcüregemig sorvadt el az állkapocscsontom' - mondta a mulatószenész, akinek kilenc foga maradt a felső állkapcsában. A zenész a végleges beültetésig ideiglenes protézist kapott orvosaitól.

'Nem fájt, de döbbenetes volt hallani, ahogy fúrták, faragták. Meghűlt bennem a vér, amikor a képeket megmutatták, hogy miként végezték a csontpótlást - vázolta MC Hawer, aki a legalább fél évig tartó csontosodás idejére protézist kapott.

'Januárig nincs csajozás! Hacsak nem találok egy nőt, akit a protkó nem zavar. Ijesztően nézek ki protkó nélkül, de ez ezzel jár. Az viszont vigasztal, hogy már most látni, milyen fehér lesz a fogsorom. Szeretek mosolyogni, és hogy ez a színpadon is jól mutasson, a legfehérebb árnyalatot választottam' - tette hozzá a sztár, akinek az arcüregemelő műtétek után annyira feldagadt az arca, hogy a rá következő fellépésen elnézést kért a közönségtől.

'Messziről is látni lehetett, hogy megint „cipófejű' lettem, ezért elmagyaráztam nekik, hogy nem kezdtem el megint inni, a beavatkozások miatt puffadt fel az arcom' - idézte fel a mulatóssztár, akinek már egy kis előre hajolástól vagy emeléstől is elered az orra vére.

Forrás:

http://www.life.hu/drlife/20170626-mc-hawer-millios-fogaszati-beavatkozasa.html

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!