Augusztus hónapban is sok meglepetésre számíthatsz...



Talán a varázslatos csillaghullás, talán a hónap bódító romantikája teszi, de az augusztus idén a szerelem hónapja lesz, ráadásul, noha lesznek kérészéletű kalandok is, sok-sok hosszú távú, komoly kapcsolat bontakozhat ki a nyár végi időszakban köttetett ismeretségekből.

Az augusztus tehát ígéretes hónapként zárja a nyarat mind a szinglik, mind a párok számára. A havi horoszkóp részletes előrejelzést ad.

KOS ( III. 21 - IV. 20. )

Pároddal második reneszánszát éli kapcsolatotok augusztusban. A hónap romantikája magával ragad titeket, és szerelmes szavak suttogására késztet minden pillanatban. Az év legszebb hava lesz ez nektek.

Szingliként részegítően hat rád a nyárillat, ami augusztusban körülvesz. Még nagyobb vágyat érzel az iránt, hogy legyen egy új párod. Jó hír, hogy be is vonzod a szerelmet hó végére, egy filmbe illő helyzetben.

BIKA ( IV. 21 - V. 20. )

Párban mesés hónap elé nézel, ugyanis sokat mélyül majd a kapcsolatotok, és az intimitás is sokkal inkább érvényesül augusztusban, mint eddig bármikor a nyáron. Több időtök lesz egymásra, többet lesztek kettesben.

Egyedülállóként  már-már lemondhattál a szerelmet hozó nyárról, de augusztusban elérkezik, amire mindeddig vártál. Egy átlagos napon akad össze a tekinteted egy férfiéval, aki azonnal megbabonáz.

IKREK ( V. 21 - VI. 21. )

Ikrekként örömteli és romantikában bővelkedő hónap elébe nézel, ha párban vagy. Noha egy-egy nap lehetnek kisebb összezördüléseitek, ez mind edzésként hat rátok, és tovább erősíti az egymásba vetett hiteteket.

Ha nincs párod, a hónap folyamán szervezett nagyobb lélegzetvételű baráti összeröffenés meghozza a szerencséd. Ott bemutatnak valakinek, aki első látásra szimpatikus lesz, és akivel meglesz a bizonyos vibrálás.

RÁK ( VI. 22 - VII. 22. )

Rák jegyed ígéretes hónapot hoz neked augusztusban. Pároddal nem lesz hiány programokban, de a sok kettesben megélt kaland mellett egymás családja, illetve baráti köre társaságában is kalandos élmények jönnek.

Szingliként egy régi jelölted bukkan fel a láthatáron augusztusban, aki most is, mint ahogy régen is, nagyon nagy hatást gyakorol rád. Meghódítása ezúttal sokkal esélyesebb, vesd be magad bátran!

OROSZLÁN ( VII. 23 - VIII. 22. )

Párban örömhírt kaptok augusztusban, ami már önmagában is nagyon pozitív löketet ad a nyár végi hónapnak. Egy közös kiruccanás tovább fokozza jókedveteket. Szerelmetek már-már lángol, nem beszélve a szexualitásról.

Szingli vagy? Talán eddig nem tudtad, de egész nyáron az augusztust vártad, mely elhozza neked azt a randit, amire talán még nagymamaként is emlékezni fogsz. A pasi egy szórakozóhelyen szólít le, eredeti módon.

SZŰZ ( VIII. 23 - IX. 22. )

Szűzként, ha párban vagy, fülledt erotikára számíthatsz augusztusban a pároddal. Sokat fejlődtök a szexualitás terén. Nyitottabbá, kreatívabbá váltok a hálószobában. Maga a hónap zökkenőmentes és harmonikus lesz.

Ha nincs párod, egyik barátnőd által megismersz egy jóképű férfit augusztusban. A pasi mosolya sem hagy majd hidegen, de a szövege lesz az, ami elsősorban magával ragad. Mutasd ki szimpátiád bátran!

MÉRLEG ( IX. 23 - X. 22. )

Mérleg jegyed remek augusztust jósol a szerelem terén. Pároddal egy utazás vagy kisebb kiruccanás teszi még színesebbé a hónapot. A kettesben töltött idő új lendületet ad nektek, és felold régi feszültségeket.

Ha nincs párod, egy exed közeledése vagy szimpla felbukkanása kavarja fel kissé az állóvizet augusztusban. Amennyiben már nem akarsz tőle semmit, nézz előre, és azonnal kiszúrod, ki az, aki titkon vonzódik hozzád.

SKORPIÓ ( X. 23 - XI. 21. )

Skorpió vagy? Párkapcsolatod ebben a hónapban lesz a legvidámabb nyáron. Most hatványozottan többet nevettek és viccelődtök, ez a könnyedség pedig a mindennapokban és a szexualitásban is jót tesz.

Ha nincs párod, tüzes románcot ígér neked az augusztus. Talán nyaralás alatt, talán itthon, de felbukkan az életedben egy férfi, aki jó eséllyel az igazi is lehet. Magad is meglepődsz, milyen hatással lesz rád.

NYILAS ( XI. 22 - XII. 21. )

Párod és közéd némi féltékenység gyűrűzik be augusztusban, de ez is csupán annak a jele, hogy imádjátok egymást. A hónapban romantikus programok tucatja is ígérkezik számotokra, és egy kellemes meglepetés.

Ha nincs párod, kéretlen ostromló bukkan fel az életedben augusztusban. Kedvesen, ám határozottan visszautasítva érheted el, hogy megértse, nincs esélye. Mindeközben izgalmas flörtbe bonyolódsz valakivel.

BAK ( XII. 22 - I. 20. )

Ha Bak vagy, és van párod, kapcsolatotokban mézédes időszak lesz az augusztus. Környezetetek nem győz majd irigykedni, milyen harmóniában vagytok. Párod mindemellett meg is lep egy pozitív reakciójával.

A romantikus augusztus telis-tele lesz ismerkedési lehetőségekkel, és sokak számára el is hozza az új kapcsolatot.

Egyedülállóként egy férfi barátod közeledése lep meg augusztusban, és elsőre talán nem is tudod, mit kezdj a dologgal. Az idő megválaszolja a kérdésed! Fontold meg a reakciód, hiszen eddigi viszonyotokra is hatással lesz.

VÍZÖNTŐ ( I. 21 - II. 19. )

Pároddal közösen intéztek számos kisebb-nagyobb ügyet augusztusban, ami újfent bizonyítja majd, mennyire jól működtök együtt. A tennivalók mellett a romantika sem marad el: párod a tenyerén hordoz a hónapban.

Ha nincs párod, egyik kollégád részéről tapasztalsz jeleket augusztusban. Lehet, hogy többet érez irántad? Érdemes végiggondolnod a kockázatokat, de ha magad is vonzódsz hozzá, akkor kibontakozhat egy nagy románc.

HALAK ( II. 20 - III. 20. )

Halakként, ha párban vagy, egy fontos dolgot alaposan át kell beszélnetek a hónap során. Ez lehet anyagi természetű vagy karriert érintő dolog. A helyzet kihozza, milyen szuper páros vagytok, ha egymás segítéséről van szó.

Ha nincs párod, egy férfi ismerősöd valamiben a segítséged kéri augusztusban. Noha rég ismered, valahogy a napok egyre közelebb vihetnek titeket egymáshoz. Ő lehet a herceg, akit eddig kerestél.

Forrás:

http://femina.hu/ezo/augusztusi-szerelmi-horoszkop-2017/

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!