Kemény változások jönnek.



A nyári időjárást is eltalálta.-írja http://blikkruzs.blikk.hu.

A Dávid- naptár november elejére felmelegedést ígért. Megnéztük az Időkép előrejelzését, amely szerint november harmadika környékén valóban magasabb nappali maximumok lehetnek, 15 fok fölé kúszhat a hőmérő higanyszála a legmelegebb délutáni órákban.

Hirdetés

Forrás: idokep.hu

Dávid-naptár érdekességek

Rengetegen bíznak meg a Dávid Mihály által készített meteorológiai előrejelzésben, sokak szerint pontosabbak ezek a jóslatok, mint a hivatalos előrejelzések. Dávid Mihály napokra lebontva, lassan négy évtizede osztja meg az előrejelzéseket, természetesen mindig hozzáteszi, hogy az ő jóslatai nem helyettesítik a napi előrejelzéseket, viszont a legtöbb esetben napra pontos az övé is.

A titka az, hogy amíg a legtöbben figyelmen kívül hagyják a Naprendszer tagjainak tömegvonzását, amikor jósolnak, csak és kizárólag a tudomány által korábban is felismert időjárást alakító tényezőket nézik, ő mindent egybevet, és ezáltal alakítja ki az egész évre szóló meteorológiai előrejelzést. Ezt pedig már év elején elkészíti mindig. -írja a https://www.magyarorszagom.hu/

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!