Ashton Kutcher jelenleg Hollywood és a világ egyik legfelkapottabb színésze, akit szeret a közönség, a szakma meg nagyra értékeli, hiszen a vígjátékok mellett komolyabb drámákban is megállta a helyét.



Ashton Kutcher mondatai sok ember számára jelentenek inspirációt. Ilyen a következő, a fiatalokhoz szóló beszéde is.

“Lehetőségek. Azt gondolom, hogy a lehetőségek, amelyeket az élettől kapunk, a munkával egyenlőek. Mikor 13 éves voltam, apám mellett kezdtem el először dolgozni, majd mosogatni kezdtem egy étteremben, majd egy élelmiszerüzletben kaptam állást, amit majd sepregetés követett egy gyárban. Mindenik munkahelyemen szerettem dolgozni, de sosem mondtam fel úgy, hogy nem tudtam, hogy mit fogok majd dolgozni. Ezért én úgy tartom, hogy a lehetőségek az életben, olyanok, mint a munkahelyek.

A második dolog: légy szexi és intelligens. Ez a legvonzóbb tulajdonság egy emberben. És légy figyelmes, jószívű. A többi nem számít, hidd el nekem. Ne hagyd becsapni magad, légy figyelmes és körültekintő.

A harmadik dolog amire rájöttem, az az volt, miközben Steve Jobs karakterét formáltam meg, hiszen Steve Jobs is úgy tartotta, hogy az élet több annál, mintsem iskolába járjunk, dolgozni menjünk, majd családot alapítsunk, sok pénzt keressünk. Egy nap rájössz, hogy az amit életnek nevezünk, azt emberek alkotják, akik nem okosabbak mint te, de te mégis képes vagy úgy felépíteni az életedet, amelyben mások is megtalálják a helyüket.

Ezért építsd fel az életed, ne pedig leéld. Találj rá a lehetőségekre és légy szexi. Szeretlek!”

Forrás:

http://filantropikum.com/ashton-kutcher-mantraja-fiataloknak-ne-eld-az-eletet-hanem-epitsd-fel/

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!