Az április különleges meglepetést tartogat számunkra... egy különleges égi jelenség várható... Mutatjuk, hogy mikor...



A csillaghullás csillagos éjszakákon mutatkozó, csillag alakú futóláng, melyet a légkörben képződött égő levegő meggyulladása idéz elő.A csodás hullócsillag-özön több napon keresztül lesz látható! 2017 április 16-25 között csodás éjszakai égi látványban lehet részed!Megnézheted a Lyridák meteorrajt, aminek forrása a Thatcher-üstökös, mely 415 évente kerüli meg a napot.1861-ben járta meg a Naprendszer belső bolygóit, legközelebb 2276-ban tér vissza. Ahogy a Nap közelébe ér, törmelékfelhőt hagy maga mögött.Ezen áthalad a Föld minden egyes évben, ami látványban annyit jelent, hogy csodás hullócsillag-özönt láthatunk!A legtöbb hullócsillagra április 21-22-én számíthatsz, de tényleg érdemes kémlelni az eget már 16-ától! Ne maradj le róla!Forrás
A hullócsillagok teljesítik szívünk titkos vágyait, a legenda szerint, aki hullócsillagot lát, kívánhat valamit, ami egy éven belül valóra válik.

Így nyilvánítsd ki az Univerzum és a Csillagok számára kívánságodat, hogy teljesüljön:
1.Határozd meg pontosan mit szeretnél, kívánságod legyen egyértelmű, rövid, és egyszerű.
2.Mindig pozitívan fogalmazd meg a kérésed! A „nem” szó használata nélkül. Az univerzum nem ismeri a „nem” szót.
Pl.: Helytelen: Ne legyek beteg!
Helyes: Legyek egészséges!

Április 10-én az egész év egyik legszebb bolygóegyüttállása következik be a késő esti órákban. Égi kísérőnk a bolygók királya, a Jupiter szomszédságában látható. 21:00 UT körül a Hold és a Jupiter távolsága alig 1 fok (a holdperemtől mérve), de egész éjjel egymás közelében maradnak.

írja az mcse.hu

Forrás:

http://palyazatfigyelo.info/

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!