Van, aki el sem tudná képzelni a mindennapjait 100 négyzetméternél kisebb otthonban. De az átlag ember, ha az élete során valahogy hozzájut egy saját lakáshoz az a legtöbb esetben sem nagyobb 80 négyzetméternél. Sőt, vannak, akik ennél kisebb lakásban is nagyon jól elvannak.



Felice Cohen a világ egyik legdrágább városában, Manhattan-ben él, most figyeljetek, egy alig 9 négyzetméteres mikró-stúdió lakásban. Csak ez volt számára megfizethető!

A következő videóban a fiatalasszony megmutatja a lakást. A legapróbb zugot is. Azt leszámítva, hogy a lakás szörnyen kicsi (klausztrofóbiásoknak nem ajánlott), nagyon praktikusan van berendezve. Minden megtalálható benne, ami szükséges az életben.

A lakás 3,70 méter hosszú, és 2, 15 méter széles! Ezen a kicsi felületen bizony minden megtalálható, ami szükséges. Egész praktikus megoldásokat leshetünk el, sőt, egy párat még alkalmazni is lehet, ha valaki nagyon kicsi lakásban lakna.

Annak ellenére, hogy ilyen aprócska lakásban lakik, Felice 700 dollárt fizet érte havonta. Te tudnál ilyen kis helyen lakni?

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!