Szereted a különleges köveket? Ha igen, akkor jó helyen jársz: itt van 6 különleges kő, más tenni valód nincs is csak annyi, hogy választasz egyet majd elolvasod, mit mesél rólad és a jövődről. Sok sikert! A döntés a tiéd!



Jöjjön a teszt és már meg is tudhatod, hogy tartogat számodra a jövő. Ne félj bele vágni....asvany_higherperspective_com_2016
1. OPALIT


Az első kő az opalit, egy mesterséges holdkő, ha erre esik a választásod, akkor nagy vágyad a szabadság. Gyakran érzed, hogy menekülni szeretnél a civilizáció fogságából, és mindabból a rosszból, ami mindennap ér. Szükséged van arra, hogy valahol békére és harmóniára lelj, úgyhogy figyelj rá, hogy ne csak a tested, hanem a lelked is rendbe tedd. Minden nap szakíts időt a meditációra, a jógára, vagy bármire, ami nyugtató tevékenység, mert egész létezésednek az egyensúly a kulcsa.


2. MALACHIT
A második kő a malachit, egy réztartalmú ásvány, ami rendszerint rostos, szálas vagy vesés, fürtös megjelenésű, néha fenn-nőtt vékony tűs kristályokban is megtalálható. Ha ezt a követ spécizted ki, az azt jelenti, hogy fontos változások várhatóak  az életedben. Főleg spirituális vonalon alakulnak át a mindennapjaid, de a szerelemben is újdonságok várnak rád. Itt az idő, hogy átgondold a döntéseidet, mert sok múlik ezeken! Tudjuk, hogy megértél arra, hogy továbblépj; eddig nem tudtad, hogy miért nyugtalankodsz mindenféle ok nélkül, de most már rájöttél, hogy a megoldás a változásban van.


3. NAPKŐ
A harmadik kő a napkő, aminek meleg, lágy kisugárzása a testi és a lelki bajokra is egyaránt gyógyír. Optimista ember vagy, aki mindenben csak a jót látja, és nem hajlandó elfogadni a másokban rejlő rossz tulajdonságokat. Rengeteg szeretetet árasztasz magadból, vétek lenne nem megosztani másokkal – a jövőben se add fel ezt a jó tulajdonságodat. Ha nem hagyod, hogy a világ elrontson, nagyon szép idők várnak rád!


4. MAHAGÓNI OBSZIDIÁN
A negyedik a mahagóni obszidián finom rezgésű, kiváló védelmet ad, mivel együtt rezeg a Földdel, és kioldja az energiablokkokat. Ha erre esett a választásod, akkor a tudatalattid jelzi, hogy ki kell lépned a komfortzónádból, és új dolgokat kell kipróbálnod, mert akkor soha nem fogsz tudni fejlődni az életben. Bár soha nem voltál egy bátor ember, sőt, az utóbbi időben a félénkséged még a személyiséged irigy oldalát is előhozta, vegyél erőt magadon, és ne legyél féltékeny másokra! Ha elég bátor lennél, nem kellene ferde szemmel nézned a többiekre az átélt élményeket, az elért sikerek miatt!Gyönyörű kő a mahagóni obszidián.


5. HOWLIT
A howlit a nyugalom köve, szembesít a gondolataid káoszával, de bélzavarok, gyomorégés és hányinger ellen is hatásos. Ha ez az ásvány áll a legközelebb hozzád, akkor a jövőben jobban figyelj oda a túlvilágról érkező üzenetekre. Lehet, hogy egy elhunyt szeretted már nagyon régóta szeretne veled kapcsolatba lépni, te azonban nem voltál nyitott rá. Biztosan van egy lezáratlan ügyetek, és ezért akar mindenképpen beszélni veled – engedd közel magadhoz a gondolatot, te is nyugodtabb leszel utána!


6. DALMATA JÁSPIS
Az utolsó kő a dalmata jáspis, egy átlátszatlan, fehéres, szürkés kő. Az alapkőzet finoman barna és fekete foltos, amely emlékeztet a dalmata kutyafajta bundájára, írja az azurit.hu. Ez a te köved? Akkor egy játékos és vidám ember vagy, soha nem kell kétszer mondani, hogy nevess egy jó nagyot, és felejtsd el a világ gondját. Ne változz meg: keresd az új kalandokat, ismerj meg új embereket, és sugározd az energiát magadból.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!