Ez a megható videó, rövid összefoglalója a Kutyahideg c. filmnek. A filmben Jerry (Paul Walker), egy tudóscsoport túravezetője az Antarktiszon, nyolc kutyájával a legkeményebb hidegben is teljesítik a küldetést.



Ám mikor az évszázad vihara közeledik, evakuálják a bázist, és a nyolc ebet kiköti, abban a reményben, hogy 3 óra múlva visszajön érettük.

A kutyák azonban magukra maradtak, és kénytelenek szembenézni a szélsőséges időjárással, hófúvással, és a ragadozó állatokkal, és természetesen. Semmi esélyük a túlélésre. De ezek az állatok nagyon intelligensek és okosak, és segítenek egymáson!

A kutyák megpróbálnak táplálékot szerezni, rábukkannak egy halott bálnára, de eközben megtámadja őket egy fóka. A többi kutya azonban a megsebesült társuk megsegítésére siet és segítenek neki életben maradni. Aztán elkezdenek madarakra vadászni, hogy életbe maradjanak. A megsérült kutya rövid időn belül meghal, társai pedig egy csodára várnak, hogy valaki megmentse őket. Ha senki sem jön értük, akkor mind meghalnak. Nézd meg ezt az izgalmas videóklippet és nézd meg a történet végét!

buzzblog.eu

Ha neked is tetszett ez a videó, akkor oszd meg barátaiddal a Facebook-on!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!