Mindenki nagyon megijedt...

Mindenki nagyon megijedt, mert Koós János az utolsó pillanatban mondta le az egyik vidéki koncertjét. Aradszky Lászlónak kellett beugrania a helyére. 

A 79 éves énekesnek a deteki művelődési házban lett volna fellépése, amelyet az utolsó pillanatban mondott le. Aradszy László lépett színpadra a kollégája helyett, és elmondása szerint először nagyon megijedt, ugyanis Jánosra ez egyáltalán nem jellemző. 

'Érte persze hogy igent mondtam a felkérésre, pedig aznap már volt két másik koncertem. Mivel nagyon aggódtam, másnap felhívtam telefonon. Fel is vette, de nem mondott semmit az állapotáról, csak azt, hogy köszöni szépen, jól van' - folytatta László.

Legutóbb márciusban volt János kórházban, amikor egy baleset következtében elesett, és eltört a válla. Azonnali műtétre volt szükség, majd sokáig lábadozott. Mint kiderült, ezúttal is a válla miatt kellett lemondania a fellépését, de már jól van: 

'A vállammal volt probléma, de ez egy régi ügy. Valóban nem tudtam elmenni, de azóta már minden rendben van, holnap három fellépésem lesz. Még nem tudom, mikor pótoljuk az előadást' - írta meg a Bors

Forrás:

http://www.life.hu/drlife/20170814-vallproblema-miatt-mondta-le-a-koncertjet-koos-janos.html

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!