A Nagy Almában mindenki imádja a színes lovaskocsikat, amelyekkel még élvezetesebb a városnézés. Csak sajnos, hogy most “Max” ott fekszik az út közepén, mert annyira elfáradt és kimerült a kemény aszfalton, hogy összeesett a kimerültségtől.



New Yorkban mindenki imádja a színes lovashintókat, amelyek az a célt szolgálják, hogy a turisták élvezzék a városnézést. Csak sajnos, hogy most “Max” ott fekszik az út közepén, mert annyira elfáradt és kimerült a kemény aszfalton, hogy összeesett a kimerültségtől.

A turisták amikor meglátták a szomorú látványt, azonnal fényképezkedni kezdtek:

 

 

A “NYCLASS” nevű állatvédő aktivisták azonnal tüntetni kezdtek, hogy véget vessenek a lovashintóknak a New York-i forgalomban. A megható képekkel most fel szeretnék hívni mindenki figyelmét, hogy az emberek legyenek tekintettel az állatok sorsára!

 

 

 

“A lovak nem ezt érdemlik” – mondta John Collins, a csoport szóvivője. “Főként olyan állatokat, amelyek egészségi állapota nem megfelelő, nem szabadna teherbírásra kényszeríteni! Egy állatorvosnak képesnek kell lennie arra, hogy ezt megállapítsa.”

Chris Amanus, a ló tulajdonosa azt állítja, hogy Max egyszerűen megbotlott és elesett, mert új patkó volt rajta. Esés közben még csak meg sem sérült – állítja Amanus, aki 20 éve turistákat fuvaroz a város központjában.

 

 

Reméljük, hogy Max hamarosan talpra áll és megkap mindent, amire szüksége van!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!