Előbb megérkezhet a világvége mint azt gondolnánk...



Nibiru, vagy más néven a Planet-X belecsapódhat a Földbe, elpusztítva így az emberiség felét.

Az összeesküvés-elméletek kedvelői biztosak benne, hogy közel a világvége, mivel a NASA először feltette a honlapjára, hogy új bolygót fedeztek fel a Naprendszerben - ekkor kapta a Planet-X, vagyis tizedik bolygó nevet -, ám később bőszen tagadták, hogy létezik. Múlt héten azonban ismét elismerték a létezését.

Az 'X-bolygó: a 2017-es érkezés' című könyv szerzője és kutatója, Dacid Meade szerint már most is lehet érezni az egyre közeledő Nibiru jeleit. A Földön egyre nagyobb és pusztítóbb földrengések söpörnek végig, egyre melegebb hőhullámok sújtják az egyes vidékeket, és minden eddiginél nagyobb viharrendszerek alakultak ki az utóbbi években.

Számítások szerint a halálbolygó gravitációs tere miatt a Földön cunamik és a Richter-skála szerinti 9,8-as erősségű földrengések lesznek, amelyek romba döntik a világunkat.

A tudósok még mindig csak kutatják a bolygót, és rendre arrébb tolják az érkezési dátumot. A legutóbbi számítások szerint már múlt hónapban ide kellett volna érnie a Nibirunak, most pedig már október végét jelölték meg. Más számítások szerint pedig november 20-december 20. között pusztulunk el.

Sokan azt állítják, már amatőr felvételeken is látták a betolakodó bolygót. Szerdán Finnországban látták, de a britek közül is sokan azt mondják, az ég alja is a bolygó miatt vörös, sőt, az Ophelia hurrikán is emiatt keletkezett - írta a Daily Star.

Forrás:

https://ripost.hu/cikk-itt-a-vilagvege-a-tudosok-riaszto-joslatot-tettek-kozze/?source=hirkereso

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!