Ezek a csillagjegyek számára jó hír érkezett.



És a te pénztárcád tele lesz? Pénzhoroszkópunkból kiderül.

A Skorpiók anyagilag egészen stabil talajon állnak, októberben biztos nem adódnak majd nehéz helyzetek, a Nyilasok azonban, ha nem akarnak bajt, jobb, ha a hitelfelvételt inkább elkerülik, és kölcsönt sem adnak senkinek. A Halak viszont szárnyalni fognak zavarba ejtően kreatívak lesznek. És rád mi vár októberben? A Life pénzhoroszkópjából kiderül.

Valaki egy kifejezetten rizikós üzleti ajánlattal áll elő. Mindent megtesz azért, hogy rávegyen, csatlakozz hozzá vagy egy csoporthoz. Szeretne veled összedolgozni, vagy egyszerűen rád akar tukmálni valamit, amire nincs szükséged. Tagadhatatlan, hogy csábító dolgokat kínál, viszont talán túl szép, hogy igaz legyen. Merülj el a részletekben, vizsgáld meg alaposan a körülményeket, hisz nincs mit vesztened, utánajárással viszont könnyebb a döntés.

Október hava nem bánik veled mindig kesztyűs kézzel, tartogat számodra pár nehéz pillanatot, váratlan kiadást, elromló háztartási gépet vagy javításra ítélt gépjárművet, Értelemszerűen ezeket nehéz előre tervezni, ám ha figyelmes leszel, aprólékosan megtervezed a lépéseidet, nem vállalsz túlzott kockázatokat, akkor óriási valószínűséggel el tudod kerülni ezen kiadások nagy részét.

Pénzügyekkel kapcsolatban összekuszálódhatnak a szálak, átmenetileg bizonytalan helyzetbe kerülhetsz, megakadhat egy pénzbevételi folyamat – szóval, bármi megeshet. Ám Ikrekként mégis két lábbal fogsz a talajon állni, s nem hagyod magadat sodortatni az árral. Remek ideákkal rukkolsz elő, mert a függőben lévő ügyeket rendezni akarod. Merj szembenézni az elkövetett hibáiddal, így leszel képes megoldani mindent.

Ha októberben valaki épp hozzád folyamodik kölcsönért, akkor eszedbe se jusson ezt teljesíteni. Itt nem az a kérdés, megteheted-e, hanem az, hogy neked is szükséged van a tartalékodra. Inkább indíts el egy saját vállalkozást, vagy egyszerűen költsd magadra, családodra azt a pénzt, amit másnak juttattál volna! Ne mások lehetőségeit növeld, hanem a saját utadat kövezd ki, teremtsd meg valami újnak az alapját!

Oroszlán

Októberben nagyon mozgékony, fitt és kitartó leszel, remek ötletekkel rukkolsz elő, ugyanakkor lényeges lesz szem előtt tartanod azt is, hogy ne szórd szét a világban terveid magvait, hanem apránként haladj előre, inkább mindig csak egy feladatra fókuszálj. A kevesebb néha több elve alapján haladj előre, így az eredmény is mérhető és látványos lesz! Törekedj a tökéletességre, alkoss valami különleges dolgot!

Kiemelkedően fontos tennivalód októberben, hogy összegezd az év eddigi történéseit és eredményeit, természetesen mindent figyelembe véve, azaz sikerekkel és kudarcokkal egyetemben. Nézd át pénzügyeidet, mire és mennyit költesz, miként és hol tudsz spórolni, mit tehetsz a fejlődésedért, a stabilabb anyagiakért, vagy hol lelhetsz új forrásra. Ha van kölcsönöd, mennyi, és hogyan tudod csökkenteni azt? Minden kérdésedre van válasz!

Forrás: blikkruzs.blikk.hu

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!