Nézd meg milyen változások jönnek.



Sok csillagjegy életében lesz sorsfordító a mai nap.

(III. 21.–IV. 20.)

Ha vannak gyermekei, ez a nap jó alkalom lehet egy még mélyebb, bensőségesebb kapcsolat kialakítására velük. Igaz, sok a teendője a ház körül is, de azért szakítson egy kis időt a pihenésre. Annál is inkább, hogy ne kelljen megvárnia, míg a csillagok kényszerítik rá valamilyen betegség képében. A gyermekekkel való foglalkozás fiatalítja, felüdíti amúgy örökifjúságra hajlamos lelkét.

(IV. 21.–V. 20.)

A párkapcsolata nem baj nélküli, de mégis szorossá vált. Bármennyi gondja is adódik a kedvesével, mégsem tud már nélküle élni. Összeszoktak, még a furcsaságait, és hülyeségeit is valahogy otthonosnak érzi már. Valahogy úgy van vele, hogy nincs árnyék fény nélkül. Épp a problémák hatására eszébe juthat saját mulandóságának a gondolata is: de inkább csak filozófiai értelemben.

(V. 21.–VI. 21.)

A távlatok és gondok házában járó Uránusz nehézségeket jelez a távoli utazásokkal kapcsolatos terveiben. De minden jel arra mutat, hogy ha egyszer sikerül felcihelődnie, akkor új, szokatlan élményekben lehet része. Minél messzebbre utazik, annál szerencsésebb lehet. A kapcsolatának is jót tehet egy kis távolság, ha otthon hagyja a párját, legalább lesz ideje arra, hogy vágyjon önre.

(VI. 22.–VII. 22.)

Ön érzelmes típus, s most, hogy az uralkodó bolygója éppen a saját jegyében jár s fényszögben áll a gátlásokat okozó Szaturnusszal, különösen kiéleződhet önben ez az érzékenység. Nem csoda, hogy becéző szavakra vágyik, lelke gyengédségre éhes. Sajnos ezt most vagy csak titokban, avagy csak távolról élvezheti. Pénzügyekben annál szerencsésebb lehet: sikeres üzletkötés, vagy hagyaték révén juthat bizonyos összegekhez.

Hirdetés

Oroszlán

(VII. 23.–VIII. 22.)

Az uralkodó bolygóját nagyon jó fényszög éri a Jupitertől: tervezzen hosszabb távra, még ha anyagilag, társadalmilag semmit nem is lendít a sorsán egyelőre. A nagy szerencsebolygó ugyanis inkább hosszabb távon fejti ki a hatását. Fizikai erőnlétét kissé elhanyagolja mostanában, a lustálkodással párhuzamosan folytatott evés-ivás hátrányait a tükörben szemlélheti meg. Sajnos hinnie kell neki!

(VIII. 23.–IX. 22.)

Igazi mézeshétvégét élhet át, ha kedvesével tölti el ezt a hétvégét. Ha a párkapcsolata javításra szorul, akkor semmiképp ne hagyja ki ezt a lehetőséget! Még ma sem késő megszerveznie! Használja ki a jegyében járó Vénusz segítségét! Minden más emberi kapcsolatát is javíthatja a mai napon, kezdve egy megromlott szomszédságon, akár az anyósával való kapcsolatáig. A kedvessége ma ellenállhatatlannak bizonyul.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!