Jöjjön most egy újabb történet, amely bemutatja azt, hogy mit is jelent a szerető gondolkodás. Olvasd el és meg tudod, hogy miről is van szó...



A Reddit oldalán egy férfi elég részletesen leírta azt a történetet, amikor egyszer kutyusát egy bőröndbe téve becsempészte a kórházba. A férfi felesége került kórházba, az orvosok pedig azt mondták, már nincs neki sok hátra. A férj ezért úgy döntött, minden szabályt megszeg, hogy felesége utolsó kívánságát teljesíthesse.

“Nem számíthattunk sok jóra. Még tudott beszélni, de nem evett és nem is ivott semmit, a fájdalomcsillapítókat pedig nem akarta bevenni. Rávett arra, hogy valahogy csempésszem be kutyánkat a kórházi szobába, mert szerette volna őt látni.” -írta a férfi a történetben.

A pár kutyája egy 22 kg-os ausztrál juhászkutya volt, ezért a férfinak egy jó nagy bőröndbe kellett elrejteni az állatot. A férfi elmagyarázta a kutyának, hogy csak rövid időre kell a bőröndbe bújnia de utána látni fogja szeretett gazdáját. De a férfi félt attól, hogy a kutya ugatni fog és így terve nem sikerül.

Legnagyobb meglepetésére a kutya csendben maradt. A férj azt hazudta a kórházban, hogy feleségének hozta be kedvenc dolgait, ami persze nem volt igaz.

“Mikor megérkeztünk a szobájába, a feleségem éppen aludt. Kinyitottam a bőröndöt, a kutya pedig azonnal felugrott hozzá és a mellkasára feküdt. Valahogy sikerült a csöveket érintetlenül hagynia. Úgy feküdt, hogy lássa a feleségem szemét és 20 percen keresztül mozdulatlanul feküdt mellette. Aztán a feleségem felébredt mert fájdalmai voltak.” -írta a férfi.

A kutya értette mi történik és lefeküdt gazdája mellé de végig csendben volt.

“A kutya nyalogatta is őt, és nagyon csendben volt, mintha tudta volna, hogy ugatásával csak felhívja ránk a figyelmet. Aztán hirtelen bejött egy nővér, akit annyira meghatott ez a helyzet, hogy megígérte senkinek sem mondja el.” – folytatta a férfi.

Néhány nappal ezután a feleség elhunyt, de a férj számára nagyon vigasztaló volt az a tény, hogy teljesíthette felesége utolsó kívánságát.

A férfi azzal a mondattal fejezte be bejegyzését, hogy minden egyes alkalommal amikor a bőröndhöz nyúl, a kutya azt hiszi gazdájához mennek.

A férj és a kutya mindig is emlékezni fognak ezekre a napokra és szeretettel gondolnak erre még akkor is ha éppen gyászolnak.

 

Forrás:

http://csodalatos.co/2017/03/16/a-ferfi-beteszi-kutyajat-a-borondbe-sirni-lenne-kedvunk-mikor-megtudjuk-hova-mennek/

 

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!