Hihetetlen ami történt.



Ez a szomorú történet sok ezer állatszerető ember szívéig hatolt. Fontos üzenetet hordoz, a kutyák emberbe vetett hitét mutatja, melyet nagyra kell értékelnünk.

 

A történet így kezdődött:

Egy család örökbe fogadott egy kutyát aki azonnal a család fontos tagjává vált. A kutya nagyon okos volt, a családtagok sok trükköt megtanítottak neki. Ő pedig mindent megtett azért, hogy a családtagokat felvidítsa.

Ám a kutya viselkedése néhány hét múlva furcsán megváltozott. Minden éjjel, mikor a feleség és férje a hálószobába mentek aludni, a kutya leült a szobájuk ajtajába és egész éjjel bámulta őket a nagy szemeivel.

Egy percet sem aludt, és reggel ugyanolyan pózban és ugyanazon a helyen találták őt, ahogy előző este hagyták.

A család semmilyen magyarázatot nem talált kedvencük furcsa viselkedésére és aggódni kezdtek érte.

Elvitték állatorvoshoz is mert az hitték hogy beteg. De az állatorvos semmit nem talált nála, a kutya teljesen egészséges volt.

Még az állatmenhelyre is elmentek, ahonnan a kutyát elhozták. Több munkatárssal is beszéltek, hogy megtudják, hogyan viselkedett a kutya régebben és mi lehet furcsa viselkedésének az oka.

Amit megtudtak a kutyáról attól teljesen összetört  a szívük.

Mi lehetett a megoldás?

Kiderült, hogy a régi gazdája a kutyát éjszaka elvitte a menhelyre, miközben az állat mélyen aludt. Az állatot ezek után ott is hagyta. Ezért szegény kutyának soha nem volt lehetősége arra, hogy régi gazdájától elbúcsúzzon.

Aztán mikor hirtelen felébredt, a menhelyen találta magát. El tudjuk képzelni milyen szörnyű érzés lehetett ez neki!

Szegény kutyus azt hitte, hogy ez a család is egyszer majd elviszi ezért egész éjszaka fent maradt. Ezért volt olyan szomorú és ezért nem tudott éjszaka pihenni.

Mikor a család meghallotta ezt a történetet, csak sírni tudtak. Hogyan tudták ezek után a kutyának visszaadni a biztonságérzetét?

A kutya kosarát nagyon közel tették az ágyukhoz, és a kutya mindig ott aludt velük. Így akarták megmutatni, hogy ő a család fontos tagja.

Néhány hétbe telt amíg a kutya megbízott ebben az egészben és egyszer este végre lecsukta szemeit és békésen aludt.

Sokszor halljuk azt, hogy az elefántok sosem felejtenek, ugyanakkor az is biztos, hogy kutyák sem. Minden állatot tisztelettel kell kezelnünk. Kérjük oszd meg ezt a cikket, ha egyetértesz ezzel!

Forrás:

http://netujsag.net/a-kutya-estenkent-bamulja-az-alvo-gazdait-majd-kesobb-kiderul-a-szomoru-igazsag-70710

 

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!