Továbbra se mutat javuló tendenciát az időjárás.



Kedden reggel sokfelé ködös időre ébredtek, északon ködszitálás is volt, ez alól a szelesebb dunántúli tájak lesznek kivételek, majd napközben változóan, erősen felhős, de csapadékmentes időre készülhetünk, viszont északon és néhol északnyugaton tartósabban párás, ködös tájakra is számítani kell. A Dunántúlon sokfelé élénk, helyenként erős lesz a délnyugati szél. Délután 6 és 13 fok között alakul a hőmérséklet, de a ködös tájakon 5 fok alatt marad a csúcshőmérséklet.

 

Szerdán sokfelé szeles lesz az idő, a déli szél nyugaton, északnyugaton viharossá is fokozódhat. Változóan, erősen felhős lesz az ég, késő délutántól délnyugat felől helyenként gyenge eső is kialakulhat. Hajnalban -1, +5, délután északon 5-7, máshol 8-14 fok várható. 

Csütörtökön egy hullámzó hidegfront hoz sokfelé esőt, záport, mely napközben a Dunántúlon havas esőbe, havazásba válthat át. Az élénk, erős délies szél a Dunántúlon északira, északnyugatira fordul. Itt már jelentősebben visszaeshet a hőmérséklet, keleten még enyhe marad az idő.

Forrás:

http://faktor.hu/faktor-viharos-szel-es-eso-csap-le-az-orszagra?source=hirkereso

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!