Legtöbbször borzalmasan rossz emlék lehet mindkét félnek, mikor kedvenceinket az állatorvoshoz kell vinni. Bár szerintem ez már csak a végső esetben történik meg...



Az állat betegen sokkal érzékenyebb, az érzékszervei sem működnek olyan jól vagy nagyon fél az orvostól. A rendelőben rengeteg fajta szag van, amit ők is éreznek akár akarják, akár nem.

Nagy erőfeszítésébe kerülhet a gazdinak, hogy eljusson az állattal az orvoshoz. Sok házi kedvenc felismeri az ismétlődő eseményeket. Például mikor megfogod a pórázt, a kutya jól tudja, hogy sétálni indultok. Vagy amikor a macska meghallja a konzervnyitó hangját, tudja, hogy vacsoraidő van.

Ehhez hasonlóan az állataink gyakran megérzik, amikor állatorvoshoz akarjuk vinni őket és ezért nem könnyű őket kivinni  a házból.

Ez a helyzet a filmben látható kakaduval, Max-szel is. Mikor Max megtudja, hogy az állatorvoshoz fog menni, igyekszik elbújni egy polc alá és nagy balhét csap.

Először azt hisszük, hogy ez egy rövid jelent lesz de egy kicsit hosszabb ideig tart.

De aztán a film második felében Max mégiscsak előbújik a polc alól és valami olyasmit is mond, hogy nem akarok, már megmondtam. Oda-vissza mászkál de aztán teljesen mindegy, mit tesz, akkor is el kell mennie az állatorvoshoz.

Igazán együtt érzünk ezzel a kis madárral. Nem is bírjuk nevetés nélkül végignézni ezt a filmet. Kérjük oszd meg a filmet barátaiddal, ha Te is jót mosolyogtál rajta.

Forrás:

http://csodalatos.co/

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!