Ki gondolta volna.



Köztudott, hogy a nők és férfiak másképp fejezik ki az érzelmeiket. A férfiak többnyire egyenesek és nyersek, nem szokták túl finomkodni az érzelmek kifejezését. Azonban ha a párod, a következő 8 dolgot hajlandó megtenni, akkor biztos lehetsz benne, hogy igazán szeret.

1. Meghallgat

A férfiak gyakran olyanok, mint a gyerekek: ha valamire figyelnek, akkor kizárják a világot, és csak arra koncentrálnak, ami érdekli őket, mást nem hallanak meg. Ha viszont szeret, akkor képes odafigyelni a mondandódra, mert igazán érdekli, amit közölni szeretnél vele.

2. Vitatkozik veled

Bármennyire is meglepő, ha egy férfi szeret, akkor nem mindegy neki, hogy mit csinálsz, hogyan gondolkozol, mert ha úgy látja, hogy rossz irányba tartasz, akkor közbe szól, és megpróbál meggyőzni, hogy az, amit tenni akarsz nem a leghelyesebb.

3. Képes áldozatot hozni érted

Hogy boldog légy, képes áldozatot hozni. Átalakítja a programját, csak hogy a kedvedbe járjon, amivel azt fejezi ki, hogy számára te vagy az első.

4. Harcol a szerelemetekért

Ha nehéz időszakon mentek keresztül, ő képes megnyugtatni, és biztonságot adni, hogy a kapcsolatotok szépsége és alapja megmaradjon.

5. Büszke rád

Ha a párod igazán szeret, akkor büszke arra, amit csinálsz. Egy szerelmes férfi nem versenyez veled, nem akar jobb lenni ugyanabba, amibe te. Ha valamiben jó vagy, akkor azt elismeri és büszke rád.

6. Mindig szépnek lát

Mivel ha igazán szerelmes, a párod nem csak a külalakodat szereti, hanem a személyiségedet is, ami számára mindig szép és sokkal többet jelent pár szarkalábnál.

7. Tiszteli és elfogadja a családodat

Mert tudja, hogy ez számodra nagyon fontos, mert ezek az emberek hozzád tartoznak.

8. Fél, hogy elveszít

Ez is annak a jele, hogy a szívében te vagy a legfontosabb ember, és mindenre hajlandó, hogy a szerelmed nem múljon el iránta.

Forrás:

http://filantropikum.com/8-dolog-amit-a-ferfiak-csak-akkor-tesznek-meg-ha-igazan-szerelmesek/

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!