Ha kipróbálja valaki az aszpirines bőrfiatalító módszert, meg fog lepődni, hogy mennyire hatásos lesz. A ráncok eltűnnek és a bőr olyan lesz, mint 20 éves korban.



A legtöbb otthonban megtalálható az aszpirin, mert ez a gyógykészítmény segíta fejfájás megszüntetésében, a lázat, ízületi fájdalmakat, de vannak, akik a szívpanaszainak megelőzése érdekében szedik a hatékony szalicil-savat tartalmazó aszpirint. De nem csak erre jó a szépségápolás során is használható ez a kis tabletta.

Hogy milyen formában? Most biztosan ki fog derülni.

 

Csak kövessd a következő leírást!

2. Aszpirines, citromleves arcmaszk

Hozzávalók:

  • 3 tabletta aszpirin
  • 3 evőkanál frissen facsart citromlé

Elkészítés:

Zúzzuk porrá az aszpirint és keverjük össze a citromlével, majd a kapott krémmel kell kenjük be az arcunkat, és rajta kell hagyni 10 percig, majd utána hideg vízzel öblítsük le magunkról.

2. Joghurtos, mézes, aszpirines arcmaszk

Hozzávalók:

  • 5 összezúzott aszpirin
  • 2 evőkanál méz
  • 1 evőkanál joghurt

Elkészítés:

Hideg vízben tisztítsuk meg az arcunkat, majd egy benedvesített törölközőt pár percre tegyük be a sütőbe. Majd mikor jól átmelegedett, terítsük be vele az arcunkat 10 percre. Ez azért szükséges, hogy a pórusok kinyíljanak. Utána töröljük meg az arcunkat, majd készítsük el a pakolást. Mindent keverjünk össze és kenjük az arcunkra. 30 percig ne mossuk le, majd hideg vízzel öblítsük le.

3. Aszpirines, vizes arcpakolás

Hozzávalók:

  • 3 darab aszpirin
  • 3 evőkanál szénsavmentes víz

Elkészítés:

Zúzzuk porállagúra az aszpirint, majd a vízzel keverjük el. A megmosott arcunkat kenjük be vele, hagyjuk legalább hatni 10 percig, majd hideg vízzel mossuk le magunkról.

Ezen módszereket alkalmazva sokáig megőrizhetjük szépségünket, ránctalan arcbőrünket. - VIA

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!