Ennyi lesz a jutalmad, ha ide költözöl...

TÖBB SZÁZEZRET ADNAK KÉSZPÉNZBEN HA IDE KÖLTÖZÖL! TÖBB MINT 600 EZER FORINTOT ADNAK AJÁNDÉKBA, ANNAK AKI EBBE A FALUBA KÖLTÖZIK!

600 EZER FORINTOT VÁG HOZZÁD A POLGÁRMESTER, HA IDE KÖLTÖZÖL

Bormida, egy Milánótól nem messze lévő kis falucska, lakossága 394 főre apadt, és évek óta a kihalással küzd. A polgármester szeretne változtatni a festői helyen elhelyezkedő kis település sorsán, azt találta ki, hogy kedvező ajánlattal próbál idecsalogatni új lakókat. Összesen 2000 eurós, 622 ezer forintos költözési támogatást ad az ide telepedni vágyóknak, valamint olcsó lakhatási lehetőséget biztosítanának számukra a falu lakói.
A falu elhelyezkedése ideális ugyanis közel van a tengerparthoz és annak sem kell sokat utaznia, aki szereti a magas hegyeket, ahhoz, hogy elérje az Alpok vonulatát. Ha ez nem hozta meg a kedvet, akkor az ideköltözőnek még más lehetőséget is biztosítanak, választhat egy egyszerűbb havi 50 eurós albérletet otthonának, ez olyan 15 ezer forintnak fele meg, de ha valakinek egy kis luxusra van igénye, akkor bérelhet egy fényűzőbb 120 eurósat, körülbelül 37 ezer forint értékű lakást is.A Guardian szerint a 2000 eurót bárki megkaphatja, aki vállalja, hogy hosszabb távra a faluba költözik. A kétségbeesett lépést azért hozták meg, hogy elkerüljék a falu teljes elnéptelenedését. A végső döntésre még várni kell, de a polgármester abban bízik, hogy jövőre már életbe léphet a szabályozás.

A falu a hegyekben fekszik, ugyanakkor nem messze található a tengertől. A helyiek remélik, hogy az egészségtudatos emberek közt népszerű lesz településük.-írja a blikk.hu

Forrás:

http://hirorigo.net/600-ezret-kap-aki-ide-koltozik/

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!