Szerinted miről árulkodik a te csillagjegyed?



Do­mi­nálsz, vagy alá­ren­de­led in­kább magad a pá­rod­nak? Miben rej­lik a vad­sá­god? Most meg­mu­tat­juk, me­lyik csil­lag­jegy szü­löt­tei a leg­rá­me­nő­seb­bek az ágy­ban.

vadság a szeretkezésben és a szerelemben a szenvedéllyel és dominancia játékával jobban fokozható. Melyik férfi ne imádná, ha egy nő teljesen megadja magát neki, vagy akár azt, hogy időnként ő adja át a gyeplőt a nőnek? Van, aki azt szereti, ha kikötözik, van, aki pedig az érzékiségre esküszik, vagy önmaga teljes átadására.

Te szeretsz alárendelt szerepet vállalni, vagy a dominancia izgat?

A bizalom és az egyetértés a kulcs, lássuk, melyik az a három csillagjegy, amelyik a legvadabbak az ágyban:

Rák (június 21-július 22.)

Ha a Rák jegyben születtél, rád sokkal inkább a gondoskodás jellemző a szexben is. Szenvedélyed nem abban rejlik, hogy te dominálsz. Tudod, mit jelent a szenvedélyesnek lenni alázattal, és érzékien. Nem bánod, ha a párod érzéki csókolózás közben a kezeit izgalmas dolgokra használja. Ami a legjobban felizgat, ha egy nyári meleg estén egy igazán szexi férfival sétálgatsz egy elhagyott tengerparton és hirtelen kedvet kapsz egy kis játszadozáshoz. Ilyenkor jön ki belőled igazán a rád jellemző érzéki vadság.

Mérleg (szeptember 23-október 22.)

A Rákhoz képest már nem annyira az alázat jellemző rád a szexben. Néha kibújik belőled a vadabb uralkodási vágy. De azért hagyod azt is, hogy a párod maga alá rendeljen. Azt is szexinek tartod, ha esetleg a párod megjutalmaz szex közben, vagy akár megbüntet, attól függően, hogyan reagál a dominanciádra. A benned lévő szenvedély és vadság azért fantasztikus a férfi számára, mert folyamatos bizonytalanságban tudod tartani azzal, hogy éppen kinek a kezében van a pálca. Igazi Mérlegként egyensúlyozol, de előfordulhat az is, hogy nagy a mérleg kilengése. Okozhatsz meglepetéseket!

Halak (február 19-március 20.)

Végtelenül érzékeny vagy, de egyben nagy fantáziavilággal vagy megáldva. Ezek a fantáziák hoznak lázba. Partnered általad megismerheti a szenvedély és vadság más dimenzióit, ha sikerül téged úgy megnyitnia, hogy az ő legvadabb vágyait is teljesítsd. Ezt persze te nagyon élvezed. A dominancia kérdése a szexualitásban nálad igazán a bizalmon múlik, de mint nő, teljességgel át tudod adni magad, ebben rejlik az erőd, ettől vadul meg a párod is.

Forrás:

https://ripost.hu/cikk-ez-a-3-csillagjegy-a-legvadabb-az-agyban-te-koztuk-vagy/?source=hirkereso

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!