A 2018-as igen különleges év.



2018 egy különleges és mágikus év lesz, legalábbis a numerológia szerint, hiszen az idei év mesterszáma a 11-es, ami egy rendkívül erős vibrációs energiával rendelkező szám, amely képes megnyitni a tudatalattidban rejlő energiákat is.

Lássuk, hogy miként kapod meg a 11-es mesterszámot! Ez egyszerű, ugyanis ha összeadod a 2018-as év számait, tehát 2+0+1+8 = 11, így tehát megkapod a 11-es számot, ez óriási energiával fog az életedre hatni, mivel a 11-es a számmisztikában egy mesterszám. Ennek köszönhetően lehetőséged lesz változásokat eszközölnöd az életedben, új lehetőségek is felbukkannak majd, amelyek belső fejlődésre, lelki gyarapodásra ösztönöznek.

A 11-es számnak köszönhetően az univerzális energiák utat mutatnak neked, és olyan késztetést fogsz érezni magadban, hogy jobb és erősebb legyél.

A 11-es szám felerősíti a intuíciódat, kinyitva egy ajtót a tudatalattidban is. Az említett szám a személyes erődet, a belső energiádat is jelképezi. Mivel két darab 1-es számból áll, ezért ez a vezetés, a irányítás száma is, amely egy új kezdetet jelöl az életedben.

Ebben az évben szembe kell nézned bizonyos kihívásokkal, fejlesztened kell a kreativitásodat, a függetlenségedet, a kezdeményező képességedet, és törekednek kell arra, hogy rugalmas légy másokkal és saját magaddal is.

A 11-es szám arra is hatással lesz, hogy rátalálj a lelki harmóniádra, békédre. Ehhez nem kell mást tenned, csak a megérzéseidre hallgatnod, mert így rájössz arra, hogy mi a jó neked, mi okoz igazán örömet.

2018 magában hordozza a siker energiáit, egyben bővítheted a tudásodat, az ismereteidet, amelyek hozzájárulnak a sikered megvalósításához. Ha ebben az évben a szívedre hallgatsz, akkor jobbá teheted az életedet, újjáépítheted a kapcsolataidat. Ez az év, amely segíthet a megvilágosodás elérésében, a gyógyulásban, a felépülésben, legyen szó ennek testi, avagy mentális, lelki vonatkozásáról.

Emellett a 11-es szám arra is ösztönöz, hogy a felmerülő problémákra, konfliktusokra békés megoldást találj, amely mindenki számára kielégítő lesz.

A dupla energiáramlás révén leküzdheted a belső bizonytalanságaidat, így megerősödhet a hited, a bizalmad az emberekben. Fordíts a tekinteted a fény fele, segíts a rászorulóknak, a bajba jutottaknak, mert ezzel jót teszel a világnak és magadnak is. Ne ítélkezz senki fölött, ne félj kimondani az igazat, és törekedj arra, hogy minden helyzetben a hiteles önmagadat add.

Forrás:

http://filantropikum.com/2018-ban-a-mesterszam-a-11-es-a-tudatalattidban-kinyilik-egy-ajto-egy-dupla-energiaszint-fele/

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!