A legtöbb házasságban sajnos egy idő után vége szakad, mert valami elmúlik és már semmi sem olyan mint előtte volt. Ez a férfi még hosszú évek után is tudja, hogyan lepje meg feleségét...



Amikor két ember elhatározza, hogy összeköti életét mindörökre, a szerelem és romantika sosem vész el kapcsolatukból. Ez a pár a bizonyíték arra, hogy mit jelent a feltétel nélküli szeretet.
A férj úgy döntött, hogy felesége megérdemel egy különleges ajándékot, aminek biztosan örülni fog, de amire semmiképpen sem számít.
Rommy és Janet márciusban ünnepelte házasságuk tizenhatodik évét, és hogy ezt a szép számot valami különlegességgel ünnepeljék, Tommy úgy gondolta nem mindennapi meglepetéssel jutalmazza feleségét.

A meglepetésre a Westin Seattle hotel halljában kerül sor, a háttérben egy lánykérés dala csendül fel – Marry You Bruno Marstól, a pár előtt pedig több fiatal is megjelenik, mégpedig táncolva.
A tánc során a táncosok is meggyarapodnak, a feleség pedig igen meghatódva nézi végig a különleges produkciót, a tánc végén Tommy is bekapcsolódik, hogy térdre borulva ismét megkérje kedvese kezét.
Ez is bizonyítja, hogy a szerelem és romantika a legfontosabb a házasságban, amelyet sosem szabad elfelejteni.

 


forrás: http://doily.hu

 

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!