Ezekben a megyékben kell majd vigyázni.



Szöveges figyelmeztető előrejelzés

Figyelmeztető előrejelzés Magyarország területére 2018.09.25. kedd éjfélig

Késő délutántól jelentősen mérséklődik a légmozgás, addig azonban még több helyen erős, néhol viharos (többnyire már 70 km/h alatti) lökések kísérik az északnyugati szelet.

A magasabban fekvő területeken késő délutánig még előfordulhatnak 70 km/h feletti széllökések, később ott is veszít erejéből a szél.

Kedden az alkalmazott kritériumokat elérő veszélyes időjárási esemény nem várható.

2018.09.24. 09:44 Országos Meteorológiai Szolgálat

Pest megye Jel Fok Esemény LeírásSzéllökés A várt legerősebb széllökések meghaladhatják a 70 km/h-t. Bács-Kiskun megye Jel Fok Esemény LeírásSzéllökés A várt legerősebb széllökések meghaladhatják a 70 km/h-t. Csongrád megye Jel Fok Esemény LeírásSzéllökés A várt legerősebb széllökések meghaladhatják a 70 km/h-t. Fejér megye Jel Fok Esemény LeírásSzéllökés A várt legerősebb széllökések meghaladhatják a 70 km/h-t. Győr-Moson-Sopron megye Jel Fok Esemény LeírásSzéllökés A várt legerősebb széllökések meghaladhatják a 70 km/h-t. Komárom-Esztergom megye Jel Fok Esemény LeírásSzéllökés A várt legerősebb széllökések meghaladhatják a 70 km/h-t. Somogy megye Jel Fok Esemény LeírásSzéllökés A várt legerősebb széllökések meghaladhatják a 70 km/h-t. Jász-Nagykun-Szolnok megye Jel Fok Esemény LeírásSzéllökés A várt legerősebb széllökések meghaladhatják a 70 km/h-t. Tolna megye Jel Fok Esemény LeírásSzéllökés A várt legerősebb széllökések meghaladhatják a 70 km/h-t. Vas megye Jel Fok Esemény LeírásSzéllökés A várt legerősebb széllökések meghaladhatják a 70 km/h-t. Veszprém megye Jel Fok Esemény LeírásSzéllökés A várt legerősebb széllökések meghaladhatják a 70 km/h-t.

OMSZ: 2018-09-24 09:50 (07:50 UTC)  [wbhx]

Szöveges figyelmeztető előrejelzés

Figyelmeztető előrejelzés Magyarország területére 2018.09.25. kedd éjfélig

Késő délutántól jelentősen mérséklődik a légmozgás, addig azonban még több helyen erős, néhol viharos (többnyire már 70 km/h alatti) lökések kísérik az északnyugati szelet. A magasabban fekvő területeken késő délutánig még előfordulhatnak 70 km/h feletti széllökések, később ott is veszít erejéből a szél.

Kedden az alkalmazott kritériumokat elérő veszélyes időjárási esemény nem várható.

2018.09.24. 09:44 Országos Meteorológiai Szolgálat

Ez is érdekelhet: Óraátállítás 2018 – ekkor lesz idén- ne feledkezz meg róla!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!